prosím jen věcné odpovědi, nerad bych, aby se tu diskutoval proč, nač apod..

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ono to moze byt este horsie ako u kombika?Gluck píše:Měl jsem půjčeno a už jenom kvůli tomu jsem bral kombika. Pro mě strašně malý/špatný výhled.
noyono, to bolo mienene trochu s nadsazkou, nechapem ten najnovsi trend splyvaveho zadku a mikrodvier u kombikov, ked pozriem do zrkadla, vidim jeho pokrytie oknom pod 1/2 celkovej plochy, dobrym zvykom byva mat zrkadlo malinko vecsie ako plochu zadneho okna v nom, a nie toto. Je to moje 13 auto ale jasne najhorsie z tohto pohladu z tych co som mal (pokial pominiem fashion style 70tych rokov a panoramaticke zrkadlo na mojej MB1000Gluck píše:Budeš překvapený ale ano. Po fastbacku jsem sednul do kombiku a to bylo jak na rozhledně
to podpisujem, obycajne mam stlpik presne na mieste kde mam auto prichadzajuce zlava na krizovatkeDewxik píše: A tohle dělám i s předními sloupky díky kterým jsem už několikrát neviděl přijíždějící auto z boku a lidi na přechodu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |