Ahoj, ja mám podobný problém, píska mi to cca. nad 170km/h, vždy mi pomôže keď ťuknem na sťahovanie okna vodiča, aby sa o milimeter stiahlo, asi to prestane šponovať dvere a tie lepšie utesnia ku karosérii a piskot prestane. Skus to a daj vedieť.Stringo píše:Včera jsem přehodil kola a dneska jsem jel zkusit rychlostní limit... Maximálku jsem dostal na 218km/h tachometrových, v kopci jsem udržel "jen" 195km/h. Co mě trochu vyděsilo, byl hluk, tedy spíš pískání něčeho v rychlosti nad 190km/h. Buď to dělají ta kola "turbínového" typu, nebo ty nádechy v předním nárazníku. Jinak je auto i v takto vysoké rychlosti překvapivě klidné, což jsem ani nečekal. Je znát ten deficit krouťáku, jak jsem musel za někým zpomalit, trvá motoru i s podřazením se zase rozjet, ale chápu, že to není sportovní auto a možná 75% lidí s tím autem nepojede ani 150km/h. No každopádně pěkné poježděníčko dneska, jinak spotřeba dnes 10l/100km
Jinak aktuálně najeto 3500km
K tej rýchlosti, skušal som maximálku na normal režime prevodovky a pri cca. 203km/h mi to podradilo zo 7. na 6. stupeň, trochu vyleteli otáčky a nakolko som mal vtedy najazdené iba okolo 3000km, tak som to radšej vzdal.
Inak som tu nový a nemám skúsenosti s písaním na fórach, tak sa vopred ospravedlňujem, ak zo začiatku urobím nejaký kiks