Android Auto
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Android Auto
Tak mi taky pomohlo odinstalovat a nainstalovat. Při opětovné instalaci se to ptalo na všechny práva. Jak budu u auta tak zkusím volání přes hlasové vytáčení.
Hyundai i30 kombi 1.4 T-GDI STYLE NAVI GO Polar White model 2019
- Reklama
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
To jsem udělal už 2x, vymazal data aplikace a nic, pořád stejné, asi to bude opravdu čekat na nějaké "uvolnění".
Ja som včera tiež nainštaloval najnovšiu verziu 64 na Honor 9.
Po inštalácii som nevidel žiadne zmeny a nemal som tam ani ten update v nastaveniach.
Večer som dal vymazať pamäť aplikácie aj vymazať vyrovnávaciu pamäť.
Potom som restartol mobil. Nainštaloval znova tu istú najnovšiu verziu a už tam mam na nastaveniach ten update.
Ale v aute som to ešte neskúšal. Inak tam nie je viditeľná žiadna zmena.
Po inštalácii som nevidel žiadne zmeny a nemal som tam ani ten update v nastaveniach.
Potom som restartol mobil. Nainštaloval znova tu istú najnovšiu verziu a už tam mam na nastaveniach ten update.
i30 combi, 1.4 T-GDI, MY2019, Family
Hlasové vytáčení v nové verzi android auto mi funguje.
Hyundai i30 kombi 1.4 T-GDI STYLE NAVI GO Polar White model 2019
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Po třetí jsem kompletně vymazal paměť i data aplikace AA, odinstaloval ho, vymazal cache telefonu, vyplnul telefon, zapnul telefon, stáhl znovu .apk AA ze stránek apkMirror a po instalaci pořád nic
Už mě to nebaví, počkám si až se to nějak naloaduje samo...
Už mě to nebaví, počkám si až se to nějak naloaduje samo...
Tak já tomu nějak nerozumím, AA se mi přeinstalovalo na novou verzi, je videt i v nastavení, je český, což předtím nebylo, ale jinak žádná změna. Vypadá pořád stejně a v nastavení taky nemám nic o přechodu na novou verzi. Já teda instaluju na Honor 8, tak nevím, zda to nemůže být tím, že už je to starej krámcyro3 píše:Ja som včera tiež nainštaloval najnovšiu verziu 64 na Honor 9.
1,0 T-GDI kombi, Trikolor Komfort + paket GO!, Polar white, 10/2018
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Tím to nebude, já mám Xiaomi Redmi Note 5. Jedině, že by to podporoval až novější Android... Já mám Android 7.
Já mám taky Android 7, tak jsem to zkusil u přítelkyně, co má Honor 10 a na něm Android 9 a výsledek byl uplně stejný jako u mě. Takže na to už prdím, už mě to nebaStringo píše:Tím to nebude, já mám Xiaomi Redmi Note 5. Jedině, že by to podporoval až novější Android... Já mám Android 7.
Test v aute hotovo. Funguje to s novým rozhraním.
Po pripojení sa telefón vôbec nehlásil. Aši až po 10 minútach na telefóne oznam s android auto. Len 1 potvrdenie a už to nabehlo.
Vid fotky
1. Neviem ako zmeniť poradie ikon
2. Neviem ako pridať widget s počasím ktorý má každý na YouTube.
3. Série ma cely Google, že nepovolí navigácie tretích strán skrz ich zisk. Na Apple je aspoň sygic.
Po pripojení sa telefón vôbec nehlásil. Aši až po 10 minútach na telefóne oznam s android auto. Len 1 potvrdenie a už to nabehlo.
Vid fotky
1. Neviem ako zmeniť poradie ikon
2. Neviem ako pridať widget s počasím ktorý má každý na YouTube.
3. Série ma cely Google, že nepovolí navigácie tretích strán skrz ich zisk. Na Apple je aspoň sygic.
- Přílohy
-
- Screenshot_20190804_204348.jpg (123.49 KiB) Zobrazeno 5153 x
-
- Screenshot_20190804_204407.jpg (167.15 KiB) Zobrazeno 5153 x
i30 combi, 1.4 T-GDI, MY2019, Family
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Mě spíš serou některé automobilky, že jsou přímo závislé na Google podpoře... Až jednou Google zpoplatní potřebný se budou nám ty krámy za příplatek v autech k hownu...
Problem s AA je, ze na SK bol oficialne uvolneny ale v CZ este nie. Preto @Stringo nebol uspesny ...
Hyundai Tucson, 1.6 T-GDI, FWD, 2017
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes (nebo včera během dne) se AA bez oznámení aktualizoval (aktivoval) nabídku nového vzhledu. Musím uznat, že je to mnohem lepší a přehlednější. Každopádně Waze bude muset aktualizovat rozhraní, protože to není úplně ideální teď. Co se týká hlasových povelů, u mě žádná změna, a vyvolání tel.čísla stále neproběhne, pouze se naváže spojení, ale nic se neděje - možná je to vinou podpory ze strany Xiaomi, nevím ale mě celé to hlasové ovládání prostě blbne. Počasí tam taky nemám vidět v nabídce, ale mám tam VLC player třeba.
Ajo máš pravdu, mě se v nastavení z ničeho nic objevila ta položka na vyzkoušení nové verze. Takže to pak ještě vyzkouším v autě, zda to něco už udělá.Stringo píše:Tak dnes (nebo včera během dne) se AA bez oznámení aktualizoval (aktivoval) nabídku nového vzhledu. Musím uznat, že je to mnohem lepší a přehlednější. Každopádně Waze bude muset aktualizovat rozhraní, protože to není úplně ideální teď. Co se týká hlasových povelů, u mě žádná změna, a vyvolání tel.čísla stále neproběhne, pouze se naváže spojení, ale nic se neděje - možná je to vinou podpory ze strany Xiaomi, nevím ale mě celé to hlasové ovládání prostě blbne. Počasí tam taky nemám vidět v nabídce, ale mám tam VLC player třeba.
Jo, mne tiez! Ale musel om odinstalovat, pre istotu i vymazat play store cache a data a znovu nainstalovat.
Diky za info!
Diky za info!
Hyundai Tucson, 1.6 T-GDI, FWD, 2017
Nedávno (na straně 2 ) jsem popisoval netandardní chování AA, kdy zvuk kolísal se železnou pravidelností po cca 3 sekundách. Nakonec se ukázalo, že uvedené chování způsobovala WAZE. Naštěstí pomohla její odinstalace a nová instalace a už všechno jede tak jak má. Waze ovšem zabodovala dvakrát, podruhé to bylo, když jsem se chtěl po reinstalaci přihlásit k původnímu účtu. Všechno bylo OK, jen WAZE oznámila, že data k mému účtu se nepodařilo obnovit. Je to v podstatě jedno, body cíleně nesbírám a zase začínám jezdit s dudlíkem
i30 Kombi PDe, 1.4 T-GDI 140, Style go!, Champion blue (2018)