Android Auto
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Android Auto
Tam mám objednáno. Fakt jsem zvědavej, jestli to pojede. Android auto mám ve stejný verzi, telefon Samsung A8 s Android 9, firmware radia v poslední verzi. Určitě dám vědět, jak jsem dopadl
i30 Kombi PDe, 1.4 T-GDI 140, Style go!, Champion blue (2018)
- Reklama
Takže dámy a pánové, POTVRZUJI FUNKČNOST USB hubu doporučeného PomalyPredek - https://www.alza.cz/i-tec-usb-3-0-metal ... gKbP_D_BwE
Vyzkoušeno zatím mám jen přehrávání z flashky + současně Android Auto s puštěným Waze nebo Google Mapy. Jede to dobře a nevidím důvod, proč by nemělo fungovat i to ostaní.
PomalyPredek - MOC DÍKY
Vyzkoušeno zatím mám jen přehrávání z flashky + současně Android Auto s puštěným Waze nebo Google Mapy. Jede to dobře a nevidím důvod, proč by nemělo fungovat i to ostaní.
PomalyPredek - MOC DÍKY
zeptam se chodi vam zrcadleni pres Android Auto, filmy, hudba, youtube a mate nekdo zkusenosti s tv? Myslim aplikaci pres kterou se da vysilani sledovat pres mobil ci tablet, ktera se da chytnout pres dvb-t wifi tuner a jestli se to dokaze zobrazit na tom infotaimentu Hyundaie
Filmy a TV, si myslím, neumí žádný legální soft do auta, jen hudbu. Tím netvrdím, že to nejde. Musíš mít ROOTnutý tel. a pár speciálních aplikací. Stačí pár sekund na Googlu nebo Youtube.
Nebudu ti sem dávat odkazy, protože osobně to neuznávám, v řidičovo dosahu by neměla být televize a ani nic podobného a do ROOTnutí telefonu bych taky nešel, pokud přes něj dělám platby.
Nebudu ti sem dávat odkazy, protože osobně to neuznávám, v řidičovo dosahu by neměla být televize a ani nic podobného a do ROOTnutí telefonu bych taky nešel, pokud přes něj dělám platby.
Škoda Fabia 3 combi
Kona 1.0 T-GDI; Best Of Kona; Acid Yellow; 01/2018 - prodáno
Dekuji, nikdy bych se nedival za jizdy na tv, ani nic jineho, mam ridicak 43 let najezdeno 1,5 milionu km v osobnich autech a nikdy mi nesebrali ani bod. Byl to vseobecny dotaz, zda to jde technicky, jestli to utahne rozliseni toho infotaimentu. V Superbu to chodilo s normalnim pridavnym tunerem a tady me to zajima jen technicky.
Technicky to jde, postup na to je, ale někdy to chce nervy.
Škoda Fabia 3 combi
Ahoj,
mam Hyundai i30 - bez navigacie,(2019), Android auto išlo bez problémov (Samsung A8). Dlhšiu dobu som s tým nič nerobil, medzi časom som aktualizoval telefón ( na android 9).
Včera som skušal Android auto (v Aute) a nepodarilo sa mi s ním pripojiť. (Súšal som v mobile aj najnovšie Android auto i staršiu verziu- a nič.
Káble som vyskúšal rôzne aj ten s ktorým to išlo pred tým bez problémov.
Neviete , či netreba aktualizovať software radia na pripojenie s Android 9 ? Alebo niečo iné ?
Hore v jednom príspevku ale píše kolega že ma A8 (skúška s tým USB rozbocovacom) a teda asi nemá s tým problémy.
Stretli ste sa s tým ?
mam Hyundai i30 - bez navigacie,(2019), Android auto išlo bez problémov (Samsung A8). Dlhšiu dobu som s tým nič nerobil, medzi časom som aktualizoval telefón ( na android 9).
Včera som skušal Android auto (v Aute) a nepodarilo sa mi s ním pripojiť. (Súšal som v mobile aj najnovšie Android auto i staršiu verziu- a nič.
Káble som vyskúšal rôzne aj ten s ktorým to išlo pred tým bez problémov.
Neviete , či netreba aktualizovať software radia na pripojenie s Android 9 ? Alebo niečo iné ?
Hore v jednom príspevku ale píše kolega že ma A8 (skúška s tým USB rozbocovacom) a teda asi nemá s tým problémy.
Stretli ste sa s tým ?
Jenom dotaz AA chodi, prehravac youtube jsem nainstaloval, ale nechodi. Muze to byt, ze jsem to zkousel na vykopavce Samsung J3 kam dostanu pouze Androud 5.1 a tim to konci. Cekam az me dorazi novy mobil s Androidem 9
- PomalyPredek
- **
Opel Crossland 1.2 AT6 Ultimate 2022
Hyundai i30 III Fastback 1.4 T-GDI Style + Nav 2019
---
ex Nejaka auta...
---
ex Nejaka auta...
diky za aplikace, vyzkousim to az s Androidem 9
@PomalyPredek, @Schnack
Pánové, mohli byste mrknou na přílohu jaký máte HW, FW a SW? Mě totiž teb popisovaný USB HUB z Alzy NEFUNGUJE. Tak, než ho vrátím, jen se chci ujistit, že se to nedá napravit aktualzací.
Díky za ochotu!
P.S. Pro další experimentátory - v uvedené konfiguraci HU nevidí flashky USB 3.0!
Pánové, mohli byste mrknou na přílohu jaký máte HW, FW a SW? Mě totiž teb popisovaný USB HUB z Alzy NEFUNGUJE. Tak, než ho vrátím, jen se chci ujistit, že se to nedá napravit aktualzací.
Díky za ochotu!
P.S. Pro další experimentátory - v uvedené konfiguraci HU nevidí flashky USB 3.0!
Tucson 1,6 T-GDI DCT 4x4 132 kW Freedom Plus DCT Dark KNight Pearl
- PomalyPredek
- **
@luigi
Viz priloha
Viz priloha
- Přílohy
-
- WP_20191116_12_21_04_Pro (6).jpg (169.38 KiB) Zobrazeno 3353 x
Opel Crossland 1.2 AT6 Ultimate 2022
---
ex Nejaka auta...
---
ex Nejaka auta...
@PomalyPredek
Díky za info, vypadá to, že asi máme oba jiný přístroj, protože se shoduje jenom verze map. Neumím to rozklíčovat, třeba někdo zkušenější pomůže?!
Díky za info, vypadá to, že asi máme oba jiný přístroj, protože se shoduje jenom verze map. Neumím to rozklíčovat, třeba někdo zkušenější pomůže?!
Můj systém je stejný, jako PomalyPredek, takže to opravdu bude ještě i o jeho verzi. Mám štěstí
- Přílohy
-
- System.jpg (52.24 KiB) Zobrazeno 3309 x
Díky oběma za info, i když jste mě nepotěšili. Třeba někdo jiný bude mít nějaký nápad, jinak by to byla zase jedna inovace k horšímu - auto mám týden (prý model 2020) a neumí to, co předcházející modely