Zdravím všetkých nadšencov značky
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
i30 II. Rád by som sa s vami podelil o moje tzv. (vychytávky), ktoré som doposiaľ urobil na mojom
. Veľa vecí bolo kupovaných z ,,aliexpressu,, ako napríklad: vnútorný teplomer s ukazovateľom času, nerezové kryty na zámky dverí s logom i30, ambientné osvetlenie priestoru nôh s funkciou zmeny farby cez bluetooth v mobilnom telefóne, platové krytky pántov dverí či nalepovacie kryty na šruby v dverách, ďalším vylepšením, ktoré sa už aliexpressu netýkajú je výmena továrenského autorádia za multimediálne, led osvetlenie interiéru v prednej aj zadnej časti plus led osvetlenie kufra. Posledným bodom je renovácia namáhaných časti dvier v interiéry (sivé dekory) ,ktoré sú slabou stránkou v
. Tento problém som sa najprv snažil vyriešiť prestriekaním celej farbenej časti dekoru, ale po zvesení tapacíru dvier som zistil žeby sa táto časť nedala vybrať a bez toho, aby ste pôvodnú farbu nedali dole a priamo by ste na to neniesli novú farbu došlo by po určitom čase k ešte väčšiemu popraskaniu novej aj pôvodnej farby. Tak som sa rozhodol pre aplikáciu kvalitnej fólie, ktorá nezanecháva žiadne lepidlo po jej odstránení na plastoch ani po velmi dlhom čase, nevytvára bubliny a je odolná voči poškrabaniu a namáhaniu. A i ked odtieň sivej nieje identický s pôvodným (orignálnym) vyzerá to oveľa lepšie ako predtým no žiaľ foto pred nemám no určite sami dobre viete ako to vyzerá ked máte rovnaký problém. V blízkej dobe mám v pláne vymeniť starý kožený poťah volantu za nový plus zapojiť led projektorové osvetlenie dvier s logom
. Dúfam, že som niekomu pomohol, alebo dal chrobáky
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
do hlavy kto by si chcel svoju i30tku tiež podobne vylepšiť
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)