V pondeli jdu na prohlidku po 30 000 tak uvidime. Doufam, ze mi tam naprogramujou aspon 30koniku navic

Moderátoři: vipe, Moderátoři
Tak jsem se taky podíval do servisu a po 20 minutách je motor jak vyměněnej!Vařeka Dalibor píše:Ahoj Vllastiku
ja mam najeto 4000km a z toho 2500 jen do servisu.Mě pokaždy řekli,že
jim to nedělá až mě došla trpělivost a zavolal jsem si na tech.oddělení
do Prahy,kde o tomto problému vědí .Do 14dnů poslali nový softwer a je po problému.Obrať se na tech.odd. / kopeckypetr@hyundaimotor.cz /
Vítám tě tady na fóru. Pokud budeš něco potřebovat stačí se obrátit na zde přítomné a vždy se ti dostane nějaké odpovědi. Někdy bude odpověď schovaná za kusem šniclu nebo tak podobně, ale to je taková zdejší specialita.ToKo píše: Tak jsem se taky podíval do servisu a po 20 minutách je motor jak vyměněnej!![]()
Řekl bych, že se celkově výrazně jízda zlepšila.
Děkuji za radu!
Tomáš
<Čebrnej Getz 1.4 16V 2950 km>
Divim, se, ze se ceka na FW pro Accent, kdyz se jedna o stejny motor a mel by byt stejny..... ale k Tve otazce: Ja nic nepozoruju. Spotrebu tedy nijak extra nehlidam, ale na dynamice nebo vykonu jsem si niceho nevsiml.JoSp píše:Zdravím všechny,
mám stejný poblém ale na Accentovi 2006 1.4. Musel jsem ale počkat , protože firmware pro accenty nebyl k dispozici, nicméně už je a mám už domluvený i termín výměny.
Jen bych měl dotaz, zda-li se nějak nezhoršila dynamika, popřípadě spotřeba po výměně firmware... Asi by neměla, jen mě to zajímá jaké máte zkušenosti po výměně...
Díky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |