![Whistle :-](./images/smilies/eusa_whistle.gif)
jinak aha, ja myslel, ze se do garazi nesmi kvuli vyfuku a vyvodu plynu pri jizde auta.. to ze muze bouchnout, to asi jo, ale pry to riziko je minimalni i pri bouracce..
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tyhle všechny pruhy na ALI, EBAY, WISH mám prošlé, všechno je to unifikované, já chci něco jedinečnéhostanKon píše: ↑25 bře 2020, 14:04 Já jsem si nechal poslat ty boční pruhy na Konu od alíka. Možná mají něco i na fastbacka...
http://s.click.aliexpress.com/e/_dUMfvYR
To by bylo fajn, já nemám PC, všechno dělám na mobilu, max mám doma tabletScaild píše: ↑25 bře 2020, 13:59 A co jen decentní úzká linka složená z toho pruhu co máš, která by se táhla po spodní hraně dveří?
Jinak s tím logem to asi tak jednoduchý nebude, co jsem koukal, tak nikde ten font v materiálech není použitý. Další možností by bylo vyfotit to logo přesně zepředu a pak si ho třeba v Ilustratoru nebo Corelu převést do křivek (s tím případně můžu pomoct, dělal jsem takhle polepy na stavební stroje)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |