Nazdáááár.
Návrat ztraceného

syna.Jaké provedení jsi pořídil-hatch nebo sedan?Hod sem fotku.Měl jsi vzít manželce 2,0l,at se povozí

.Víš že 2,0l jede skvěle a je nezničitelný :!:i když tam leješ petrolej a jezdíš na fritovací olej

.
Mimochodem,lítáš ješte? Mám z toho obrovského vrtulníku nad hlavou,zážitek na celý život.
Jsem rád,že se zase po čase ozvala duše ze začátků

klubu a víkendových ježdění na superdráze v Mimoni.
Já zůstávám věrný sbírání "třešínek"z :hyu:dortu

.K

iburonu jsem před dvěma roky koupil Veloster v max.výbavě,včetně panoramy a minulý rok jsem si udělal definitivní radost něčím,co už v Evropě nebude.Dovezl jsem si od německého zastoupení poslední verzi Genesis Coupe 3,8 V6 GDI,s 33000km z limitky pro Nácky(už z továrny na 19" kolách - OZ Ultraleggera,na nich válce 255/35/19

,fantastická origo muzika-žádná dodělávaná bedna v kufru,samosvorný diferenciál....-max.výbava .........a možná překvapivě s automatem.Sám bych se před pár lety také divil

.Jezdil jsem jak s manuálem,tak s automatem (6 st.) v první i druhé generaci a tady je to úplně jiná liga.Tady mně automat nadchnul jak ve sportovním,tak normálním režimu a nic jiného jsem nechtěl.Nejen že dali úplně novou převodovku (8 st.se sekv.řazením pod volantem) k novému a ještě výkonějšímu V6 GDI motoru se zvukem ¨nasraného medvěda¨-ten zvuk je i uvnitř BOŽÍ

-normálně o motoru člověk ani neví-přede si kolem 1600 ot.,kopec nekopec aaaa stačí polechtat plyn,automat tam okamžitě kopne z 8 na 3 a auto za řevu běsnící šelmy a v případě vypnuté kontroly prokluzu a ESP,kouře od kol,trhá asfalt

.Auto vychytali i u věcí,které jsem u první gen.nechápal,že chybějí,když je měl i

o roky dříve-např.pamět polohy předních sedadel,po odklopení nebo kličku odklápění sedadla řidiče ze zadního sedadla-v 1.gen.byl pasažér za řidičem v pasti

.
Teď mám jen jeden problém-ráno se nemůžu rozhodnou,čím pojedu

.Fotky jsou jen z mobilu a po nutnosti zmenšení,je to bída-realita je lepší
Safra,omlouvám se,trochu jsem se rozepsal-jako za starých časů

.
Přeji hodně šťastných km s

.

- tři.jpg (53.72 KiB) Zobrazeno 2298 x

- trojice.jpg (61.95 KiB) Zobrazeno 2298 x