už ma to začína fakt štvať s týmto Hyundai Getzom. Furt niečo v tomto aute vrzgá
Najprv to bolo :
-gumové uloženie predných tlmičov
- potom vrzganie tesniacích gúm na zadnej náprave
Najnovšie je to vrzganie od prednej nápravy pri prejazde nerovnosti keď sa auto rozhýbe do strán.
Ide ma poraziť čo za debilné gumy používajú kórejčania. Nieje predsa možné aby nové auto po 18 mesiacoch a najazdených 15000km vykazovalo takéto trápne blbosti.
Má niekto podobný problém Riešil to už niekto
Getz je ako hrkalka
Moderátoři: vipe, Moderátoři
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Getz je ako hrkalka
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
- Reklama
Tak to jsi mel asi fakt smulu a chytil jsi nejaky vadny kousek. Mam najeto pres 30 000 Km a jedine vrznuti co se ozyva je z uchyceni autoradia. A to jeste vzniklo, kdyz jsem projel necekane velkou dirou na ceste. Podotykam, ze auto jezdi hodne po Brne, takze kostky, diry apod. nejsou zadnou zvlastnosti.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
ja už neviem
....dnes som bol v servise a technik pri mne premazal všetky gumy v prednej náprave, no výsledok žiadny
...asi sa cez víkend na to pozriem ja
...asi sa cez víkend na to pozriem ja
Poslal bych je v servisu do p....., svez se s technikem a ať si poslechne co kde vrže a dá to dohromady. Záruku na auto máš, tak to musí dát do pořádku. Já jsem měl s Getzem taky problémy - odešly zadní tlumiče v 50000km. Když jsme jim to řekli, tak auto prohlédli a řekli nám, že to asi bude klepat něco co máme uložené v kufru a že prý nic neslyší. Tak jsem čapnul technika a projel jsem se s ním po okolí a dohodli jsme se hned. Potom to opravili jako záruční vadu. Nedej se. Auto není levná záležitost, tak si stůj za svým názorem a bojuj.
Hyundai SANTA FE - 2.00 CRDi VGT
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
pátranie
....skúšam zháňať niejaké informacie, čo môže spôsobovať toto vrzganie.
V servise, si nevedia s tým poradiť, resp. sa im asi niejak extra nechce po príčine pátrať.
Mal som podozrenie na predný ľavý tlmič, ako aj na jeho uchytenie. Lenže všimol som si že daný zvuk vzniká iba vtedy, keď ide auto po nerovnej vozovke - hýbe sa, a je zaradený niejaký prevodový stupeň a motor je v zábere. Keď sa to hodí do neutrálu zvuk okamžite zmizne.
Pýtal som sa v rôzných Hyundai servisoch, či sa stretli s niečím podobným a z jedného mi odpísali, že už riešili podobný problém a spočívalo to v uchytení rámu motora. Plochy, ktoré sa na ráme pohybujú vplyvom záberu motora premazali, a bolo po probléme.
Skúsim aj ja premazať všetky tri body pohyblivého uchytenia motora a uvidím či to pomôže aj mne.
Skôr či neskôr sa to môže objaviť hocikomu z Vás, tak pre každý prípad to tu píšem.
V servise, si nevedia s tým poradiť, resp. sa im asi niejak extra nechce po príčine pátrať.
Mal som podozrenie na predný ľavý tlmič, ako aj na jeho uchytenie. Lenže všimol som si že daný zvuk vzniká iba vtedy, keď ide auto po nerovnej vozovke - hýbe sa, a je zaradený niejaký prevodový stupeň a motor je v zábere. Keď sa to hodí do neutrálu zvuk okamžite zmizne.
Pýtal som sa v rôzných Hyundai servisoch, či sa stretli s niečím podobným a z jedného mi odpísali, že už riešili podobný problém a spočívalo to v uchytení rámu motora. Plochy, ktoré sa na ráme pohybujú vplyvom záberu motora premazali, a bolo po probléme.
Skúsim aj ja premazať všetky tri body pohyblivého uchytenia motora a uvidím či to pomôže aj mne.
Skôr či neskôr sa to môže objaviť hocikomu z Vás, tak pre každý prípad to tu píšem.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
už potom
tak už to mám odstránené vrzganie vydával ľavý držiak motora/silenbok/
Pristup k nemu je katostrofa, je pod bateriou a pod filtrom. Ale zo spodu sa to ako tak dá. Nastriekal som tam WD40 + olej
Pristup k nemu je katostrofa, je pod bateriou a pod filtrom. Ale zo spodu sa to ako tak dá. Nastriekal som tam WD40 + olej