SAMOLEPKA
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
SAMOLEPKA
CAUTE PRATELE HACEK.... NEVEDEL SEM KAM TO MAM NAPSAT TAK SEM TO HODIL SEM . TAK UZ MAM TAKE NALEPENOU NASI POZNAVACI ZNACKU NA SPZ ROZMER 29*1,4 JE AKORAT -TAKZE SEM DAL VEDET OKOLNIMU SVETU ZE JSEM CLENEM... TAK NEJAK SEM KOUKAL A ZATIM SE O TOM MOC TADY NEBAVILO TAK SEM SI RIKAL ZE BY NEBYLO SPATNY VEDET KDO JI UZ MA.
ZATIM CAUKA HYUDAIACI
ZATIM CAUKA HYUDAIACI
hyundai accent 3dv. 1,3 GLS 1999
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Virus: je to samolepka hyundaiclubu. Je pro členy H clubu, takže nevim proč by jsi ji nemohl mít. Sehnat ji můžeš tak že si ji koupíš. V horním menu vedle odkazu Hyundai Club CZ je odkaz samolepka. Pod tímto odkazem ji najdeš Jinak slouží k tomu aby sme se poznali, ale moc členů ji ještě nemá
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Nightmaster
- **
- Kontaktovat uživatele:
Hajzlové, hajzlové, HAJZLOVÉ!!!!!!!!!!!!
Jestli vám můžu radit, tak u téhle firmy samolepku nekupujte. Já už si tam nekoupím ani toaletní papír. Koncem minulého roku jsem objednal samolepky s dalšími věcmi, aby se to vyplatilo. Zboží přišlo po dvou měsících, navíc nekompletní. Nevěděl jsem, že reflexní vesta a silikonový olej ve spreji je nedostatkové zboží. Mohli mi to aspoň dát vědět, že něco nemají a ne dělat mrtvého brouka. Nejhorší na tom ale bylo, že samolepky hyundaiclubu na SPZ byly přeložené a v místě přeložení odlepené od podkladu, navíc uříznuté neskutečně křivě a větší, než je místo na podložce SPZ. Po nalepení se v místě přeložení začaly hned odlepovat. Další samolepka, kterou dávají k nákupu "zdarma", byla odlepená do poloviny a na straně s lepidlem byla nalepená špína, takže jsem ji hned vyhodil. Byla to moje nejhorší zkušenost s nakupováním vůbec, a to už jsem za těch 38 let zažil ledacos. Ještě že to nebylo drahé, jinak bych ten šmejd okamžitě vrátil. Pokud nechcete mít zkaženou náladu, u téhle firmy NIC NEKUPUJTE!!!
Moderátor sekcí Pokec a Srazy
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
- Nightmaster
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nevím o tom, že by měli samolepku hyundaiclubu jinde, ale třeba na www.autolepky.cz se dá objednat na zakázku cokoliv.
Moderátor sekcí Pokec a Srazy
Mě to taky přišlo bez poškození.syfon píše:no asi sem mel kliku pac sem ji tam objednal a prisla temer okamzite cca do ctyr dnu a neposkozena.... byla sice prelozena ale nastesti preklad nezasahoval do pismen takze po oddeleni prenaseci vrstvy zustal jen napis...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Ja jsem si koupil dve, jednu na vnitrni stranu okna a druhou na ven. Ta vnitrni uz je nalepena, ale ze by to nejak dobre drzelo, to se rict neda.
Hlavni problem je prave v mistech, kde byla samolepka prelozena!!!
Pocitam, ze tu vnejsi si nalepim az tesne pred Mimoni, aby to tam vydrzelo aspon pres vikend
Pocitam, ze tu vnejsi si nalepim az tesne pred Mimoni, aby to tam vydrzelo aspon pres vikend
i30 CW 1.4i r.v.2010 (od 2010)
Accent 1.5Crdi r.v.2004 (2006-2010)
Accent 1.5Crdi r.v.2004 (2006-2010)
Presne tak jak pises ... Obednal jsem a prislo me to dost brzo, a v pohode ... Prehnute to sice bylo, ale po nalepeni a odstraneni prenaseci folie ( byla kriva, ale to neva ... ) ted to vypada dobre ....syfon píše:no asi sem mel kliku pac sem ji tam objednal a prisla temer okamzite cca do ctyr dnu a neposkozena.... byla sice prelozena ale nastesti preklad nezasahoval do pismen takze po oddeleni prenaseci vrstvy zustal jen napis...
A daval jsem je i Felotronovi a myslim, ze mu to taky drzi a funguje ....
A ja to umyvam wapkou a drzi to ...
Naposledy upravil(a) Vita dne 01 dub 2007, 17:56, celkem upraveno 1 x.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Tu vnější jsem nalepil na madlo nad registrační značku a od první Mimoně drží dodnes jak přilepená.dvorlubor píše:Ja jsem si koupil dve, jednu na vnitrni stranu okna a druhou na ven. Ta vnitrni uz je nalepena, ale ze by to nejak dobre drzelo, to se rict neda.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
Re: SAMOLEPKA
[quote="syfon"] TAK SEM SI RIKAL ZE BY NEBYLO SPATNY VEDET KDO JI UZ MA.quote]
Jáá Sice teda musím přiznat, že ne origo , ale jakožto grafik si tyhle věcičky dělám sám. Takže pěkně Corel, navrhnout, vypálit, zajít za klukama na plotr, pokecat o počasí a mezitím je fólie vyřezaná
Jáá Sice teda musím přiznat, že ne origo , ale jakožto grafik si tyhle věcičky dělám sám. Takže pěkně Corel, navrhnout, vypálit, zajít za klukama na plotr, pokecat o počasí a mezitím je fólie vyřezaná
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI