Tak jsem se do toho pustil a bylo to snadné.
Dám sem postup, kdyby se do toho chtěl taky někdo pustit
1. Koupit opěrku:
https://www.aliexpress.com/item/3301175 ... 4c4dheaD88
2. Odtáhnout těsnění dveří od pantů dveří až k B sloupku
3. Sundat páčku otevírání kapoty motoru - povolit 1 šroubek v páčce a vysunout
4. Sundat střední díl krytu prahu řidiče - vycvakat směrem nahoru 3 kovové svorky
5. Sundat přední díl krytu prahu řidiče - vycvaknout jeden plastový trn pod páčkou otevírání kapoty směrem ke středovému tunelu a potom celý díl vysunout směrem k zadním sedačkám
6. Odhrnout koberec - drží na krajích suchými zipy, tak je odepnout a vytáhnout zpod pedálů
7. Odvrtat plastové nýty z podložné destičky (ten kdo to urve hned na začátku před demontáží jako já, už jen podložku vyndá
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
)
8. Sehnat si plastovou nebo plechovou destičku o cca 12mm širší, než je původní podložná destička, výška a tvar zkosení zůstává stejný
9. Vyříznout novou podložnou destičku a vyvrtat do ní otvory dle obrázku
10. Udělat do koberce 3 nové otvory - pouze krajní, ty blíže středovému tunelu zůstávají stejné, já použil hrotovou páječku, šlo to úplně samo a hned se i zatavil koberec, že se nebude mít snahu párat
11. Usadit novou opěrku do koberce, nasadit podložnou destičku a zatavit plastové trny - vzal jsem to klasickou páječkou, je třeba si s tím trochu pokrát a udělat "hříbek", aby to pěkně drželo
12. Zpětná montáž - usadit koberec na suché zipy, namontovat přední a střední díl krytu prahu, připevnit páčku kapoty, nasadit těsnění dveří