Mě to jde vždycky holt v tvym věku už se to stane, že to někdy jde a někdy ne.. ještěže si s tim umí poradit mladá, ale za minutu, no to bude taky tim věkemMr.Scully píše: ...ona to mela za minutu hotovy ...Proste nekdy to jde, nekdy ne.
Problem s hodinama
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
Mno a nebo rukama ...MartasZ píše:Mě to jde vždycky holt v tvym věku už se to stane, že to někdy jde a někdy ne.. ještěže si s tim umí poradit mladá, ale za minutu, no to bude taky tim věkemMr.Scully píše: ...ona to mela za minutu hotovy ...Proste nekdy to jde, nekdy ne.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
No a jak to pises, tak ne jen ruze, ale i hodiny ... Asi se bude muset upravit lidova moudrostHCOUPEFX1 píše:Lidi ja se z toho pos*ru
Tak sem to zkusil a najednou se rozhejbaly hodiny. minuty nesly. prijel sem domu a zkusil sem to znovu a najednou slo ladit minuty a naopak hodiny nee .
Co z toho vyplyva? chce to trpelivost !!!
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
- HCOUPEFX1
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pošleme návrh na ministerstvoVita píše:No a jak to pises, tak ne jen ruze, ale i hodiny ... Asi se bude muset upravit lidova moudrostHCOUPEFX1 píše:Lidi ja se z toho pos*ru
Tak sem to zkusil a najednou se rozhejbaly hodiny. minuty nesly. prijel sem domu a zkusil sem to znovu a najednou slo ladit minuty a naopak hodiny nee .
Co z toho vyplyva? chce to trpelivost !!!
Hyundai Coupe 2.0 16V r.v. 1997
radioactive-one píše:No zkus na ty tlacitka trochu zatlacit . . ja to mel tak zatuhly, ze jsem na to musel pouzit sroubovak . . Jde mi to hodne ztuha
zdar taky jsem mel problem s hodinama.vzal jsem hrebik a trochu jsem zatlacil a ono v tom nejak kruplo a kupodivu to funguje.dalsi planovane rizeni hodin me ceka na jare az zmeni opet cas.nebo kdyz budu muset odpojit baterku.