- loketní opěrka mi nevadí; sice nevím jestli to aktivně využiju, ale není to něco, co by mě nějak vyloženě vadilo.
- zadní park. senzory se dají vypnout - a hádejte jak - je to prý ono tajemné tlačítko vedle řadičky s "P" v piktogramu, jenž Mr. Hyundai v rámci recenze 1,5 DPi nedokázal ani s prodavačem identifikovat

Co tedy jako poslední před tím jít do Comfortu řeším, je telefon vs. 8 ´´ infotainmet.
Hned vysvětlím:
Chci současně Waze navigaci a hudbu z mp3.
Pokud spojím telefon skrze Android Auto s infotainmentem kabelem, blokuju USB port infontainmetu pro hudbu z flashky.
Jde hrát mp3 z telefonu přes USB (AA)? Případně přes analogový sluchátkový výstup telefonu? (už to mě vadí - jednak to žere více baterky, dále se mi do telefonu nevejde zdaleka tolik, kolik mám na té hrsti fleshek, co se mi válí v autě).
Druhá (horší) možnost - nechám to při starém, tj. 2 separátní zařízení - navigace bude jen v telefonu a hudba pojede z infotainmetu z flashky. Kam ale umístit telefon?? Tady fakt nevidím, kam ho píchnout... celý střed blokuje obrazovka infotainmentu. Máte někdo foto, jak tam ten telefon máte?
Předem díky za Vaše rady!