S velkou slávou jsem včera definitivně dořešil poslední přezutí. A protože jsem na to musel čekat, tak jsem coural po place, který je plný NX4 v různých barvách, prakticky všechno výbavy Smart.
Ne, nezačalo se mi NX4 líbit, to v žádném případě

, ale začínám se z fáze absolutního odporu posouvat stále blíž k levelu "je mi to jedno"

. To auto je tak opticky divoký a nesourodý, že v každé barvě působí diametrálně odlišně. Ve volném prostoru asi nejlíp ty divokosti skrývá Engine Red a Silky Bronze. I v Teal se to dá přežít. Díky důsledně černé masce pak nejhůř dávám Polar White a Shimmering Silver. A takové nějaké nijaké mi to přijde ve Phantom Black. Ovšem jakmile to rozsvítí DRL, tak je vymalováno a nedávám to v žádné barvě

.
Auta jsou zamčená a o klíče od nějaké budoucí předváděčky jsem si neřekl, pořád ještě nejsem se vzhledem natolik srovnaný, abych pokročil dovnitř nebo dokonce k projížďce. Časem se s tím srovnám a samozřejmě vyzkouším, přičemž plán je půjčit si auto v Engine Red a postavit je s TLE, kterou v téhle barvě doma máme, vedle sebe - to by mohlo být zajímavé srovnání

...
Mimochodem, zaujalo mě, takhle na pohled na fotkách, že se opět změnila páčka blinkrů. A jestli vidím dobře, tak se vracíme ke kruhovému průřezu - to by byl první plusový bodík

.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate