No, podle toho, co jsem kdy měl za čelní sklo v rukou (tatík byl autočalouník a tak jsme se něco pozasklívali) tak je ze dvou vrstev skla mezi kterýma je folie - označuje se AS1 - takové sklo při úderu praskne a nevysype se. Autosklo označené AS2 je sklo kalené a to se při ráně rozsype na malé neostré kousky...alarm píše:čert:
Neverím ,že čelné sklo je čisté sklo .
Na tej krabičke sú ale skutočne vyobrazené len veci z plastu-predné,zadné svetlá, okná prívesov, štít na motorke... to , čo je na báze acrylu.
XMira: neviem, čo to bolo za sairait , to, čo mi zostalo som dal do sáčku na horšie časy, a švagor to použil ako sádru . Teda ,chcel, ale netuhlo....
Z príspevkom sa mi zdá, že došlo k nepochopeniu toho, čo chce. On nepotrebuje zalepiť prasklinu, sklo je v kuse, ale má drobné ďubky, šrkabančeky,odreniny, jamky.......... ktoré pri slnečnom dni strašne rozptylujú svetlo a zle sa cez to pozerá.
Tak je???
Jinak já sklo na Accentu prasklé nemám. Mám tam od včerejšího rána akorát před očima 3 tečky (velikosti asi jak propiskou) od kamínku (co na mě hodil ten náklaďák).