Ahoj,
mám rok starý Tuscon verze Icebreaker r.v. 2019 momentálně mám najeto cca 10500km a motor 1,6GTI manuál.
mám velký problém při řazení zpátečky, kdy musím zmáčknou neutrál pak zařadit 1. stupeň a pak to většinou jde (ale ne vždy). Na servisu mi řekli, že je to normální.
Má s tím někdo taky problém?
Řazení zpátečky
Moderátor: Moderátoři
Řazení zpátečky
Hyundai i30 1.6GDI style paket, satin amber
HYUNDAI COUPE 2.0 1. Generace RV. 97, Červená barva - prodáno
- Reklama
Re: Řazení zpátečky
ahoj, motor 1.6 GTI je který ? a zmáčknout neutrál je co ?
to co ti řekli v servisu je cypovina, už bych tam nejel ani nafoukat pneumatiky, není normální napřed řadit jedničku, abys mohl dát zpátečku ,buď nevypíná správně spojka, nebo jsou špatně táhla řazení (nebo lanka)
to co ti řekli v servisu je cypovina, už bych tam nejel ani nafoukat pneumatiky, není normální napřed řadit jedničku, abys mohl dát zpátečku ,buď nevypíná správně spojka, nebo jsou špatně táhla řazení (nebo lanka)
Tucson 1.6 GDI 2020
Sorry je to 1,6 T-GDi.
Hyundai i30 1.6GDI style paket, satin amber
-
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat, jak dopadlo řazení zpátečky u Tucsona?
Já koupil v loni 2019 Tucsona a mám stejný problém. Při zařazování zpátečky, to jde divně, né pokaždé, tam jde zpátečka zařadit a jdou cítit zuby, tak bych se chtěl zeptat, jak to dopadlo v Hyudai.
Chtěl bych se zeptat, jak dopadlo řazení zpátečky u Tucsona?
Já koupil v loni 2019 Tucsona a mám stejný problém. Při zařazování zpátečky, to jde divně, né pokaždé, tam jde zpátečka zařadit a jdou cítit zuby, tak bych se chtěl zeptat, jak to dopadlo v Hyudai.
chlapyy--zpátečka nemá synchronní kroužek, takže zkuste počkat cca 1-2 vteřiny a až pak řaďte zpátečku, auto MUSI stát !!! ale když musíte dát napřed 1 a až pak jde zařadit zpátečka, je to vada, (spojka, přenos řazení od šaltpáky k převodovce, nebo převodovka)
Tucson 1.6 GDI 2020