Opět se vrátím k tomu, že člověk, který nedokáže ovládat svůj vůz tak, aby při jízdě za každé situace zabezpečil správné nastavení světel (i dalších věcí), nemá za volantem co dělat a je jedno, jestli řídí Dustera, i30 nebo Maybach. Všechno je to o lidech, nedokážu pochopit, jak můžu potkat Octavii 2.gen které nesvítí vzadu obrysovka a 2 ze 3 brzdových světel a vpředu parkovačka a jeden blinkr když zrovna tohle auto má hlídané veškeré žárovky vnějšího osvětlení a při každém nastartování to zacinká a po celou dobu svítí ikonka na palubní desce
Neříkám že to mají všechna auta, ale většině aut po r.2005 systém hlídá alespoň hlavní osvětlení. Takže tohle je prostě naprostá ignorace lidí a auta za to nemůžou. Já jsem byl zvyklý, že se mi u Octavie po zapnutí stěračů po 3-tím setření přepnula světla z DRL na potkávací včetně zadních, po vypnutí stěračů se zase vypnula a zaplo se DRL. Po přesednutí do i30 jsem 2x za deště přes den přepínal světla až po chvíli, kdy jsem se podíval na palubní desku a zjistil že svítím DRL, teď to dělám automaticky, jenom chce se tomu věnovat a nesrat na to...