Co je účelem?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zdar,zítra jedu dopryc, tak to zkusím.... Ale jak říká Axel, motor je opravdu tichý a prostý jakýchkoliv vibrací. Když jedu pomalu kolem souseda, tak říkal že to auto není vůbec slyset. Taky bych tipl uchycení motoru. Zkusil jsi s motorem zahýbat silou když neběží?
Ak je to jedna jazda za nepreruseny cas jazdy, tak je tam nizky priemer.
Hm, tady je řada těžká..... Bohužel zbývá asi ta reklamace. Držím palce. Já jdu taky zítra na reklamackuclifftorr píše: ↑25 úno 2021, 15:57 moje zjištění:
- při přibrzdovani v nizke rychlosti, případně přibrzdovani a současně zatáčení - žádná změna vibrací
- hejbání motorem - při vodorovném či příčném pohybu motorem se hejbá celý auto, na viditelnám silentbloku motoru (vlevo) je vidět že při pokusu o hejbání motorem se guma v silenbloku hejbne(možna stlačí) ve směru pohybu, to si myslím že je OK, protože je to guma a ne kov. Pro jistotu jsem to nahrál a zde je odkaz :
https://www.edisk.cz/stahni/73419/vid_2 ... 94MB.html/
Hm, slušné....
V podstatě se spotřeba držela po cestě na 4,6 l a až po příjezdu do města a popojíždění to vyletělo na 4,9l, takže velká spokojenost.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |