Android Auto
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Android Auto
Je prosím vás někde návod i na tu novou 10" obrazovku s navigací?
Děkuji
Děkuji
- Reklama
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Měl bys ji mít 100% v autě
...navíc to nemá žádnou spojitost s Android Auto
...navíc to nemá žádnou spojitost s Android Auto
Na auto teprve čekám, chtěl sem si tedy předem projít manuál.
Prodejce mi vše vysvětli , na otázly odpověděl , mobil spároval i usb kabel mi nechal , takže nech to na prodejci
Ahojte,
mam taky problem. Doteraz mi bezal Android Auto uplne v pohode. Mam Honor 9 a Android 9. AA som instaloval manualne. Problem nastal pred par tyzdnami kedy AA zahlasil, ze sa potrebuje aktualizovat a tiez aj mapy a tiez aj Google app.
Moj problem je v tom, ze ked pocas jazdy zadavam adresu hlasom, tak je tam nastavena anglictina a odpoved z AA je, ze mi nerozumie alebo najde uplnu blbost. Predtym to fungovalo uplne super.
Vypol som Google Assistant ale nepomohlo to. Velmi zaujimave este je, ze ked si spustim AA na mobile, bez pripojenia k autu, tak mi krasne vyhlada ciel pri zadavani hlasom (v AA apke) aj odpoveda po slovensky. Ale ked ho pripojim k autu, tak sa tvari, ze vie iba po anglicky. Cele je to zvlastne.
Neriesili ste to este alebo nemate nejaky navrh, co este vyskusat?
Dakujem za kazdy napad.
mam taky problem. Doteraz mi bezal Android Auto uplne v pohode. Mam Honor 9 a Android 9. AA som instaloval manualne. Problem nastal pred par tyzdnami kedy AA zahlasil, ze sa potrebuje aktualizovat a tiez aj mapy a tiez aj Google app.
Moj problem je v tom, ze ked pocas jazdy zadavam adresu hlasom, tak je tam nastavena anglictina a odpoved z AA je, ze mi nerozumie alebo najde uplnu blbost. Predtym to fungovalo uplne super.
Vypol som Google Assistant ale nepomohlo to. Velmi zaujimave este je, ze ked si spustim AA na mobile, bez pripojenia k autu, tak mi krasne vyhlada ciel pri zadavani hlasom (v AA apke) aj odpoveda po slovensky. Ale ked ho pripojim k autu, tak sa tvari, ze vie iba po anglicky. Cele je to zvlastne.
Neriesili ste to este alebo nemate nejaky navrh, co este vyskusat?
Dakujem za kazdy napad.
i30 combi, 1.4 T-GDI, MY2019, Family
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Máš v telefonu v aplikacích vidět normálně ikonu AA?
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
To bude nejspíš ten problém.
Google asistent v aktuální verzi nepodporuje CZ/SK a má problém se zadáváním hlasových povelů. Vstupem AA oficiálně na CZ/SK území byl implementován do Android 10 a v aplikacích není vidět (píšeš že máš ale Android 9, tak nevím). Každopádně u nainstalované verze AA mimo obchod GooglePlay zadávání v CZ/SK fungovalo obstojně. Viděl bych problém v tomhle. Při připojení k autu se spustí originální verze AA ze systému s nepodporovaným hlasovým asistentem CZ/SK a v mobilu se spouští externě nainstalovaná starší verze AA kde to funguje
Google asistent v aktuální verzi nepodporuje CZ/SK a má problém se zadáváním hlasových povelů. Vstupem AA oficiálně na CZ/SK území byl implementován do Android 10 a v aplikacích není vidět (píšeš že máš ale Android 9, tak nevím). Každopádně u nainstalované verze AA mimo obchod GooglePlay zadávání v CZ/SK fungovalo obstojně. Viděl bych problém v tomhle. Při připojení k autu se spustí originální verze AA ze systému s nepodporovaným hlasovým asistentem CZ/SK a v mobilu se spouští externě nainstalovaná starší verze AA kde to funguje
Stringo není to tak složité. Jde o aktualizaci Googlu, ta někdy z prosince je AA podmínkou pro spuštění na Androidu 9 a níže. A právě ta aktualizace už neumožňuje fungovat AA bez ní. Dříve jsem fungoval na downgradu AA a odinstalovaných aktualizacích Googlu dlouho v češtině. Teď už to není možné.
Navíc tam vzniká další problém s tím, že nové verze už budou vždy jen pro A10+ s integrovanou AA a lokalizace samostatné apky AA pro nás už asi nebude .
Navíc tam vzniká další problém s tím, že nové verze už budou vždy jen pro A10+ s integrovanou AA a lokalizace samostatné apky AA pro nás už asi nebude .
Hyu Kona 1.6 T-GDI, DCT, 2WD, Style, 7/2019, Pulse Red,...aka Dáša
Š Oct I 1.9. TDI nezmar Barča
ex AUDI 5000 2.5, AUDI 80 2.2
OPEL Kadet combi 1.6, Opel Kadet 1.3
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
To ano, u Androidu 10+ už je to v háji - jak píšeš a lokalizace Google Asistenta do CZ podle mě nikdy nebude. Ale on psal že má Android 9, což by mohlo mít nějaké zadní vrátka. Možná odinstalovat aktualizace Google a vypnout aktualizace a mohlo by to fungovat po staru
Každopádně já mám po aktualizaci problém se spuštěním Spotify, píše mi to že je nedostupné v AA. Zkoušel jsem kde co, někdy mi pomůže zapnout Spotify ručně v mobilu po připojení kabelu, někdy to nepomůže...
Každopádně já mám po aktualizaci problém se spuštěním Spotify, píše mi to že je nedostupné v AA. Zkoušel jsem kde co, někdy mi pomůže zapnout Spotify ručně v mobilu po připojení kabelu, někdy to nepomůže...
V aplikacích je AA normálně vidět (Pixel 4a, android 11), akorát nelze odinstalovat, je součástí systému. Je v češtině, ale hlasové povely v češtině už Google zrušil - propojil to s asistentem, který ještě zkrátka v češtině není (i když nám ho už 3 roky slibují).. a to, že to je od android 10 pevná součást systému, znamená, že ani nemůžete doinstalovat starší appku z APK mirror, která CZ povely uměla.
Prostě to tady Google úplně posr** . Tak tam ta čeština neměla být nikdy a byl by klid. Ach jo
Hyundai i30 III Combi 1.5 DPI Smart (od 26.4.2021)
prodáno: Hyundai i30 II HB 1.6 CVVT Trikolor 88kw
prodáno: Hyundai i30 II HB 1.6 CVVT Trikolor 88kw
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Jasný že v aplikacích jako takových vidět je, ale nemá ikonu a nejde spustit jen na mobilu, musí se připojit k autu a spustí se sám. Hlavně že máme možnost zvolit pozadí - to je hodně potřebné při jízdě
Odinstalace aktualizací G ano, ale už od zimy AA tu aktualizaci vyžaduje pro spuštění. Takže už jen starší AA bez aktualizací. Já to vzdal, nějak se s tou jejich angličtinou peru.
Stringo píše: ↑04 bře 2021, 08:36 To ano, u Androidu 10+ už je to v háji - jak píšeš a lokalizace Google Asistenta do CZ podle mě nikdy nebude. Ale on psal že má Android 9, což by mohlo mít nějaké zadní vrátka. Možná odinstalovat aktualizace Google a vypnout aktualizace a mohlo by to fungovat po staru
Hyu Kona 1.6 T-GDI, DCT, 2WD, Style, 7/2019, Pulse Red,...aka Dáša
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych nepoužíval vytáčení čísel hlasem, tak to ani nepropojuji. Pustil bych si Spotify přes BT, Waze do držáku a bylo by to v pohodě, ale to by Hyundai musel podporovat alespoň základní hlasové ovládání to uměla už moje Octavie z roku 2005
Mam Android 10 a po ODINSTALOVANI updatu aplikace Google mi hledani jakz takz funguje. I hlasove povely.
Hyundai Tucson, 1.6 T-GDI, FWD, 2017