Ale banán ??

Axel: jako snídaně do postele .... tak to asi bude ono

Moderátoři: frawd, Moderátoři
Pořídil jsem elektrický ohradník do motoru a je fakt po problému, předtím 2x během 2 dnů v servisu s překousnutou vzduchovou hadičkou.pekoz píše: ↑04 bře 2021, 08:50 No vy jste mi ale "klub dobráků"![]()
![]()
JJ ..." člověka potěší když slyší o neštěstí"
Ale budiž.
Doplnil jsem hardware Kony o speciální paket Martes foina transfer (na objednávku)
No a pokud to vyjde tak to potvoru někam daleko vyvezu a vypustím.
Pro kočky to platí taky.
IMG_1293.JPG
Ahoj, zkus objednat tyto, kolega je má už v autě a spokojenost, já je mám objednány!igys píše: ↑05 bře 2021, 21:10 Chci se zeptat jestli jste někdo řešil více než problematické svícení předních světel (projektorová). Teď přes zimu fakt otřes, vyměnil jsem i žárovky za super/hyper (Osram Night Braker Laser Next Generation), ale svícení je pořád hrůza. Nevíte někdo o nějaké možnosti tuningu světel nebo jejich výměně za BiLED? V oficiálním servisu se mi v podstatě vysmáli - o problému víme, ale řešit ho neumíme.Budu vděčný za každou dobrou radu (kromě výměny žárovek).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |