Drhnoucí spojka.

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
Prcek

Drhnoucí spojka.

Příspěvek od Prcek »

Po 6 měsících a 6000km bez problémů mi před několika dny začala drhnout spojka ve chvíli, kdy ji mám sešláplou k několik centimetrů od podlahy. Jako kdyby ta tyč,která od pedálu vede o něco drhla, gumu nebo něco podobnýho. Po rozjezdu nic, ale po několika km už je to znát i slyšet, po delší jízdě se to ještě zhoršuje. Neřešil někdo podobný problém? Díky.
Reklama
 

Vašek
Příspěvky: 5
Registrován: 07 zář 2005, 16:33

Příspěvek od Vašek »

Taky to pozoruji, ale pouze když se spojkou víc pracuji. Třeba když někam pomalu zajíždím. Při přeřazování žádný problém není. Mám pocit, že spojky jako takové se to netýká, ale asi je problém v táhlu (ani nevím jestli tam náhodou není bovden). Jako když to někde o něco vrže.
Vašek
Uživatelský avatar
Adam
*
Příspěvky: 53
Registrován: 06 črc 2005, 15:57
Bydliště: Olomouc

Příspěvek od Adam »

Já takový problém nepozoruji, najeto 17000km, stáří 15měsíců. Vše jde hladce a bez zádrhelu, nevím asi bych zajel do servisu, ať s tím něco udělají, je to přece v záruce!
Getz 1,3l 5dv., r.v. 2004
Uživatelský avatar
ondra.rs
**
Příspěvky: 118
Registrován: 26 led 2006, 19:49
Bydliště: Brno

Příspěvek od ondra.rs »

Jasný 8) To jsme měli taky. Vezmi olej a namaž gumovou průchodku za pedálem spojky, tam kde táhlo spojky prochází přepážkou motor/prostor pro posádku. Jinak Getz má spojku ovládanou hydraulicky, takže lanko tam nenajdeš.
Getz 1,3 MAX
Odpovědět

Zpět na „GETZ“