Dobrý deň,
neprešiel som emisnou kontrolou (na SK) so svojím Getzom (beznín). Dôvod: CO pri zvýšených otáčkach.
Auto má nejakú históriu (problém s výkonom) spôsobený nejakou výrobnou vadou, ktorá sa neodstránila a potom došlo k: "rozvodové kolo i kliková hřídel vymačkaná a díky tomu posunutá mimo osu. Provedeno zkrácení středíciho šroubu klik. hř. držícího rozvodové kolo a ke správnemu osazení."
Auto jazdí celkom normálne, resp. príde mi že jazdí normálne na to jak je staré.
Potreboval by som poradiť na nejaký servis v Brne, kde by robili i tieto emisné kontroly a boli by prípadne schopní mi povedať, či sa s tým ešte niečo dá spraviť aby to tou emisnou ešte nejak prešlo alebo nie.
Poradí niekto miesto v Brne, prípadne postup?
Ďakujem
Getz - emisie (CO pri zvýšených otáčkach) - Brno
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Getz - emisie (CO pri zvýšených otáčkach) - Brno
Hyundai Getz 1.1 2004
- Reklama
Re: Getz - emisie (CO pri zvýšených otáčkach) - Brno
Pozerám si internet a práve mi nabehla takáto reklama:
https://www.cisteniemotorov.sk/?gclid=E ... gIiqfD_BwE
Ale pozor! Väčšinou to bývajú kadejakí špekulanti.
Ja nič nedoporučujem, nenesiem zodpovednosť, len mi to takto nabehlo.
https://www.cisteniemotorov.sk/?gclid=E ... gIiqfD_BwE
Ale pozor! Väčšinou to bývajú kadejakí špekulanti.
Ja nič nedoporučujem, nenesiem zodpovednosť, len mi to takto nabehlo.
Getz 1.1i Dynamic space silver metalic
Nechal som auto (Hyundai Auto Balvín Kr. Pole) pozrieť v Hyundai servise a tam mi povedali, že je to nefunkčným katalyzátorom. Povedali, že je to preto, že je neoriginalny Hyundai. Ja som ho menil v polke roku 2018, kôli uplne inému problému vo výsledku a ten starý už bol poprepalovaný... Dával som tam tento - https://mlparts.cz/katalyzator-ernst-75 ... order_item
Emisnou 2019 to prešlo - ale i vtedy technik vravel, že je to len tak tak.
Nevie niekto kde zohnať prípadne nejaký náhradný? Samozrejme nie nový ale z nejakého iného Getzu. Skúšal som vrakovište Holubice, ale tam nemajú.
Emisnou 2019 to prešlo - ale i vtedy technik vravel, že je to len tak tak.
Nevie niekto kde zohnať prípadne nejaký náhradný? Samozrejme nie nový ale z nejakého iného Getzu. Skúšal som vrakovište Holubice, ale tam nemajú.
Hyundai Getz 1.1 2004
vrakoviste hyundaivrakoviste.cz , autoland.cz , hyundaimorava.cz zkus obvolat potom je jeste vrakoviste u prahy ale to nevim jak se jmenuje no a potom zkusit jeste v polsku
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
to si siel snad do najhorsieho autorizaku v Brne. Teda najhorsieho servisu v Brne
Brnenske odborne servisy su teraz problem. Co zrusilli HUKR (kvoli nekonecnej vystavbe saliny okolo Plotni) je to tragedia. Ja som zacal chodit do Auto Trnka v Rosicich, tam som spokojny aj s odbornostou aj s cenami. Pocitam, ze v Balvinovi ti iny ako original nebudu chciet namontovat
Brnenske odborne servisy su teraz problem. Co zrusilli HUKR (kvoli nekonecnej vystavbe saliny okolo Plotni) je to tragedia. Ja som zacal chodit do Auto Trnka v Rosicich, tam som spokojny aj s odbornostou aj s cenami. Pocitam, ze v Balvinovi ti iny ako original nebudu chciet namontovat
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Ahoj, tak len sem napíšem záver tohto príbehu
Ďakujem Mexican za doporučenie Auto TRNKA. V podstate na aute nič neopravili, ptž asi nebolo čo, spravili diagnostiku, povedali mi že je vš. na dané auto v daných rokoch OK.
Poradili vyjazdiť celú nádrž so 100oktánom a na emisnú kontrolu ísť s NAT 98. Tak som to spravil i na tú emisnú som šiel so 100 oktánovým benzínom a svetu div sa, prešlo to. V auto TRNKA vypadajú ako servis pre ľudí s ludským prístupom a hlavne i poradia... nie ako auto balvin, ktorý povie že tam je blbý katalyzátor a nech si kupim za 21 tis. nový
Tak zatial čau.
Ďakujem Mexican za doporučenie Auto TRNKA. V podstate na aute nič neopravili, ptž asi nebolo čo, spravili diagnostiku, povedali mi že je vš. na dané auto v daných rokoch OK.
Poradili vyjazdiť celú nádrž so 100oktánom a na emisnú kontrolu ísť s NAT 98. Tak som to spravil i na tú emisnú som šiel so 100 oktánovým benzínom a svetu div sa, prešlo to. V auto TRNKA vypadajú ako servis pre ľudí s ludským prístupom a hlavne i poradia... nie ako auto balvin, ktorý povie že tam je blbý katalyzátor a nech si kupim za 21 tis. nový
Tak zatial čau.
Hyundai Getz 1.1 2004