Diky za nazor. Prispej aj ty niecim odbornejsim, nie len domnienky. Mozno sa nieco nove naucim, som otvoreny odbornym nazorom.
V opacnom pripade si ti nechaj od cesty.
Dolezite su tie odkazy a ich odborny obsah. Len im porozumiet, ze?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Diky za nazor. Prispej aj ty niecim odbornejsim, nie len domnienky. Mozno sa nieco nove naucim, som otvoreny odbornym nazorom.
Oddelenie v Starej nemocnici dame? To podstatne si neuviedol.
Máš bohužel smůlu v tom, že nemám jediný důvod poslouchat, co ty mi radíš...Sanchez píše: ↑17 dub 2021, 12:40Diky za nazor. Prispej aj ty niecim odbornejsim, nie len domnienky. Mozno sa nieco nove naucim, som otvoreny odbornym nazorom.
V opacnom pripade si ti nechaj od cesty.
Dolezite su tie odkazy a ich odborny obsah. Len im porozumiet, ze?
To přeci není podstatné, kdy přesně byla zachycena nová mutace Sancheze....Miroslav 62 píše: ↑17 dub 2021, 13:25 Ospravedlňujem sa nedá sa to už opraviť.
Chybička se vloudila.
Začiatok Sancheza má byť 23. februára a nie 23.marca.
Příjemně jsi mě překvapil. Nečekal bych, že dokážeš přijít s takovou sebekritikou .
Například předchozí ministr zdravotnictví doc. MUDr. Jan Blatný Ph.D. - "Koronavirus patří do podobné skupiny jako virus chřipky ... ano, koronavirus je něco jako těžká chřipka. Má řadu společných medicínských konsekvencí.".
snike píše: ↑01 bře 2021, 06:26Tuhle debatu tady z pozadí sleduji a mohu potvrdit, že Sanchez vůz Hyundai skutečně má ... ještě k tomu ale dodám, že zhruba 4 roky byl na našem fóru KIA CLUBU CZ/SK, kde na konci října 2020 dostal BAN a po vzájemné domluvě byl jeho profil smazán.Espero píše: ↑28 úno 2021, 22:17 Sanchez je zde registrován chvilku, přesněji 4 měsíce od listopadu 2020. Jestli je to opravdu hyundaják vědět nemůžeme, řada z nás se osobně zná a funguje tady třeba i 20 let, já někdy od r. 2007 neboli cca 14 let. O něm se nic neví a dát si fotku hyundaje na profil asi žádný problém není pro kohokoli.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |