Banalni vymena oleje !
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Banalni vymena oleje !
Tak jsem vcera menil olej v motoru a jen diky memu dobremu zraku mi neunikl jakysi velky bobek oleje co mi hupsnul do motoru. Vezmu baterku koukam a neverim vlastnim ocim. Z motoroveho prostoru na me cumi zmuchlany kus celofanu, vzal jsem klesticky vytahl a hele...OBAL OD BONBONU BONPARI. Olej byl original zavrenej a uz jsem psal vyrobci. Pry za to muze vyrobna obalu. Dobry ne ? Investice do trychtyre se sitkem je vcelku smesna a dle tehle zkusenosti nepostradatelna. Olej Paramo 10w40
Hyundai už nemám, ale za to to tu mám rád, vždycky jsem tu našel radu
- Reklama
Joo vyrobce mi odepsal, ze od nich to neni, ze vse ja automatizovane a pred finanlim plnenim fitrovane na 15 mikronu. Pry to muselo vzniknout ve vyrobne obalu ktere pro plneni oleju berou...Mates píše:To snad není možný, vždyť ten provoz balení do kanystrů je automatizovany. Leda by si automat dal bompary pro lepší naladu.
Hyundai už nemám, ale za to to tu mám rád, vždycky jsem tu našel radu
Mno pro vsechny kapaliny do auta pouzivam trychtyr se sitkem, jen pro olej ne ten liju rovnou s lahve...Vzhledem k tomu ze pouzivam mogul gx fe pro, tudiz stejny vyrobce Koramo Kolin a urcite stejny dodavatel obalu...
Heh diky za info budu ostrazity
Heh diky za info budu ostrazity
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98
*** Ivan je nejlepsi!!! ***
*** Ivan je nejlepsi!!! ***