Jinak kluci z Hyundaie, jaka je praxe? Kdyz jsem si objednal i30 v automatu nekdy v kvetnu s predpokladem, ze bude vyrobeny a dodany v obdobi podzim/zima, bude interier dle noveho konfiguratoru, nebo dle nabidky v dobe podpisu smlouvy?
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Určitě budou, když jsem se o tom s prodejcem bavil tak říkal, že spousta lidí se bojí nafty, protože nikdo neví co EU v budoucnu napadne.
ahoj, napsal jsem na info@hyundai.czAifell76 píše: ↑13 črc 2021, 17:41Prosím mohu vědět, kde jsi se poptával na infolince? Také se nemohu dočkat svého mazlíka a hodilo by se něco bližšího o termínu dodání, děkujibrokolicovy_chips píše: ↑11 črc 2021, 17:25 Ja objednával na konci dubna. Nevydržel jsem to a napsal jsem na infolinku Hyundaie. Vyžádali si info o dealerovi, a o jaký přesně typ auta mám. A řekli mi, že odhadem bude auto vyráběno na začátku záříMé srdce bolí zármutkem a jsem smutný
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
brokolicovy_chips píše: ↑14 črc 2021, 09:12ahoj, napsal jsem na info@hyundai.czAifell76 píše: ↑13 črc 2021, 17:41Prosím mohu vědět, kde jsi se poptával na infolince? Také se nemohu dočkat svého mazlíka a hodilo by se něco bližšího o termínu dodání, děkujibrokolicovy_chips píše: ↑11 črc 2021, 17:25 Ja objednával na konci dubna. Nevydržel jsem to a napsal jsem na infolinku Hyundaie. Vyžádali si info o dealerovi, a o jaký přesně typ auta mám. A řekli mi, že odhadem bude auto vyráběno na začátku záříMé srdce bolí zármutkem a jsem smutný
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Akorat to chce mit č. objednávky tak jak to má HMCZ. Já jim poslal č. objednávky dealera (jiné nemám) - myslel jsem, že to je normalizovaný pro všechny dealery H s HMCZ a ta čísla jsou čísla objednávek Hyundaie. Nejsou
Tak jsem popsal jaký mám typ a kdy jsem od koho objednával a pak mi poslali odhad výroby na začátek září. Pořád tajně doufám, že když neměli to číslo objednávky, že se mohli "seknout"
![]()
No Maras nediv se nám. Slyšel jsem toho už moc a sice COVID, pak problémy s čipy, pak celozávodní dovolená v Nošovicích a v poslední řadě kabely z Tuniska ... Snad by někdo mohl tušit kdy se začne výroba N line v 1.5ce a i ta barva shadow gray je dost žádaná ... Navíc naštěstí jsem nechtěl panoramatickou střechu ani automat ... Ale je pravda že se nemohu dočkat a také chci mou kiu dát synovi no
To už čekáš 4 měsíce??
Až se ještě trochu obrním trpělivostí, tak už ze mě bude tank
Pardon, měl jsem napsat, že čekám na Tucsona; ale hlavně jsem chtěl podpořit tu Marasovu myšlenku o překvapení
Já čekal bez dvou dní 5 měsíců. Je to podle mě i o štěstí, jak se od danýho dealera zprocesuje objednávka v Nošovicích
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |