1) chces sa dostat ku tlacitku co je na dverach kufra? Tazko sa to takto vysvetluje, ale mal som to dole, ide to celkom lahko, no uz sa presne nepametam ako presne som to daval dole. Zacni krytkami svetiel po stranach a potom madlom dveri. Myslm ze pod nimi su nejake srobky. Plus cele to tam je zacvaknute tusim, takze budes to musiet postupne jemne odtiahnut.
2) Inak pohladaj si manual k autu, tusim sa tam pise, ze i to el. otvaranie ma svoju riadiacu jednutku a da sa nejako resetnut.... zacal by som mozno tym resetom.
3) Co sa tyka toho, ze sa pri povelu k otvoreniu "nevedia dvere rozhodnut ci sa naozaj otvoria" to sa vraj riesi tymi gumovymi dorazmi (take klobuciky) po stranach dveri. Da sa nimi tocit a tym sa zasuvyvaju/ vysuvaju. To vraj nejako sluzi ako kontrola ci su dvere spravne zatvorene. Ked je jeden viac zasunuty/vysunuty nez ten druhy tak to robi tuto neplechu. Podobne sa to chova ked je karoseria v nejakom pnuti - skrutena - auto stoji na krivo. Je to o experimentovani. Postav auto ale na rovnu plochu.
Good luck
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A pochval sa potom ako si dopadol
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)