![Drool =P~](./images/smilies/eusa_drool.gif)
Ked budem pri aute odmeriam ...poslem
Moderátor: Moderátoři
je to 2120 mm (212 cm)rosta12345 píše: ↑26 črc 2021, 22:01 Zdravím všechny
Měl bych jednu takovou neobvyklou prosbu, nemohl by mi prosím některý majitel Tucsonu 2021 změřit šířku auta se zrcátky, uvažuji o pořízení Tucsona a tenhle údaj je pro mě důležitý, ale nikde ho nejsem schopný najít.
Předem díky
V technické specifikaci se uvádí šířka auta bez zrcátek. Jen pro doplnění.kremilek10 píše: ↑27 črc 2021, 06:47 jsem se dival do technickych dat a uvadi 1865mm, ale neni psano jestli se zrcatky (zajimave).
Nevim jak bych ti to PRESNE zmeril. Jestli ti mohu doporucit, napis marasovi soukromou zpravu, ten to bude urcite schopen dohledat ...
Jinac mam garaz 2200mm a musim sklopit jedno zrcatko, abych relativne v pohode vjel ...![]()
Díky moc, to je víc než bych potřebovalcasco píše: ↑27 črc 2021, 09:18je to 2120 mm (212 cm)rosta12345 píše: ↑26 črc 2021, 22:01 Zdravím všechny
Měl bych jednu takovou neobvyklou prosbu, nemohl by mi prosím některý majitel Tucsonu 2021 změřit šířku auta se zrcátky, uvažuji o pořízení Tucsona a tenhle údaj je pro mě důležitý, ale nikde ho nejsem schopný najít.
Předem díky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |