SekyCZ píše: ↑09 črc 2021, 15:37
Dnes mi dorazil https://www.indiegogo.com/projects/aawireless/
a muzu konstatovat, ze to funguje bezvadne. Instalace a aktualizace behem 1-2 minuty. Vse funguje hladce a bez sekani.
Krabicka je opravdu malinka, takze ji nejspis nekam schovam/prilepim a kastlik bude volny
Za me muzu doporucit, pokud vas nebavi furt napojovat kabel a nicit si tim baterku/konektor.
Tak jsem to teď taky objednal, dorazí prý někdy v říjnu.. tak jsem zvědavý, jak to bude jachat
Hyundai i30 III Combi 1.5 DPI Smart (od 26.4.2021)
prodáno: Hyundai i30 II HB 1.6 CVVT Trikolor 88kw
Aha, tak koukám, že se jim to nakonec opravdu podařilo dát do opravdu pěkné malé krabičky. Když jsem to viděl před půl rokem v té kostce, tak to ve mně moc nadšení nebudilo.
Jen ještě dotaz: krabička se připojí do USB konektoru na palubce, čímž ovšem člověk přijde o možnost nabíjení telefonu USB kabelem z tohoto konektoru a musí nabíjet z 12V zásuvky s adaptérem, je to tak?
je: Hyundai i30 Combi 1,5 DPI Smart - Heduše (21-)
je2: KIA Ceed II 1.4 MPI (15-), Škoda Octavia I 1.9 TDI Combi (04-)
bylo: Opel CorsaB 1.0, BMW X1 1.8D F48, Šk. Fabia I 1.2 HTP
dávno: Šk. Fabia I 1.4 MPI, Šk. Forman LX, Šk. 105 L, VAZ 21011
Je to jak rikas.
Nicmene nic nebrani tomu, kdyz mas slabou baterii, tak si misto krabicky pripojit telefon.
Ja v 12V stejne mam adapter jeste pro autokameru, takze si to muzu pripojit i tam. Ale jak jsem psal v predchozim prispevku, tak spotreba baterky je opravdu minimalni. Jeste jsem ani jednou nepotreboval mit napojeny telefon.
Milosh-admine, už je tady docela dost lidí co si stěžují na vkládání fotek. Asi by to chtělo vylepšit. Určitě zvýšit velikost fotky pro vložení.Pamatuji na Honda fóru to šlo úplně v pohodě vkládat. Taky by šlo udělat přes nějaký program přímo , že si to převede sám. Něco jako když se tě v e-mailu ptají, jestli chceš zmenšit fotku.
Fotky mi nejdou vkládat z mobilu, v PC je normálně zmenším a není problém. Je pravda, že dneska už všichni jedou před data
4G a ne 3G, takže by mohli být obrázky větší, ale zpět k tématu.
V Android Auto nejde nastavit rozdvojená obrazovka, alespoň zatím ne a pokud jsem to dobře pochopil, tak to má fungovat v budoucnu na širokoúhlých obrazovkách (byl na netu i návod, jak donutit AA aby si myslel, že i klasická obrazovka 8" se tváří jako širokoúhlá 10,25", ale to jsem nezkoušel. Každopádně zatím je to v testování...
Ahoj, Android 11, auto i30 2021 s velkým displejem. Nevíte jak použít rozdělení obrazovky? Mě to stále ukáže je jednu aplikace na 70% a ve zbylých třiceti je nápis android auto. Díky
jsem prave cetl ze od, tusim brezna, tohle rozdeleni funguje tak, ze tam jde dat druha aplikace. Takze treba pak kombinace Waze a Spotify. Ale to mi bohuzel nejde, porad je tam jen to prazdne a zbytecne Android Auto logo :/
To jsi četl špatně, zatím to je v Beta testování, takže open to bude v nějaké další aktualizaci (pokud vývojáři zase nezkurví něco zásadnějšího, jako je tomu poslední aktualizace zvykem)
SekyCZ píše: ↑09 črc 2021, 15:37
Dnes mi dorazil https://www.indiegogo.com/projects/aawireless/
a muzu konstatovat, ze to funguje bezvadne. Instalace a aktualizace behem 1-2 minuty. Vse funguje hladce a bez sekani.
Krabicka je opravdu malinka, takze ji nejspis nekam schovam/prilepim a kastlik bude volny
Za me muzu doporucit, pokud vas nebavi furt napojovat kabel a nicit si tim baterku/konektor.
Dnes mi to konecne dorazilo taky!!! Jupi
Ihned naprosto funkcni, luxusni vec
Prilepil jsem na strop schranky pred radickou nad konektory, na suchac, neni to ani videt