Ale každý má pochopitelně jiný vkus, a proto je svět(zatím) hezký.

Takže na závěr mnoho šťastných a bezproblémových kilometrů.

Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
No koukám na akční ceník i30 family a zdražily o 10 000 všechny verze. To není zase taková hrůza, ale jsem rád, že jsme objednali ještě v Srpnu.Foxy píše: ↑06 zář 2021, 14:47 xxx
Gratulujem každému kto stihol byť čakateľom, i30 zdraželi rôzne podľa karosérie, výbavy a motorizácie ale čo som si skúsil namixovať tak rozdiel približne o 30 000, rozdelené tak že 15 je zdraženie a 15 sú úpravy vo výbave, kde napríklad už nie sú zahrnuté zimné gumy.![]()
Neviem, či zmeny rušia, ale nejaká "optimalizácia" výroby tam asi bude, dne som bol s autom v servise a tak prázdny salón som ešte nevidel... a to predajca bežne držal skladoviek za salón a za "plný dvor" aby bol flexibilný... teraz na predajni k dispozícii nejaký tucson, i20 a dosť... i30 bola tuším predaná...
Ja som pozeral konfigurátor, tam sú zimné gumy vo volitelnej výbave za plný príplatok. Je to tam stále tak, pozrel som cenník a tam vidím že sú grátis, zrejme zatiaľ jedna ruka nevie čo robí druhá
Když budeš mít v ruce velký techničák, na magistrátu asi 10 minut (plus možná čekací doba ve frontě) a 800,-
Tak tak, konfigurátor a cenník si robia čo chcú
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |