Bublání od nadrže
Moderátor: Moderátoři
Bublání od nadrže
To on má takový podpis, když píše z telefonu . Ale tak třeba si můžete po večerech pěkně popovídat
Peugeot 308 SW 2024, 1.5 BlueHDi 96 kW
Hyundai i30 kombi 2016, 1.6 CRDi 81 kW
Hyundai i30 kombi 2016, 1.6 CRDi 81 kW
- Reklama
Re: Bublání od nadrže
Uz to vidim, je to opravdu podpis v app.Neo-Mike píše:To on má takový podpis, když píše z telefonu . Ale tak třeba si můžete po večerech pěkně popovídat
telefon
Nazdárek pánové dnes jsem byl v servisu Hyun.Zlín. Skoušeli čerpadlo i hrdlo nádrže a na nic nepřišli, že to není mechanická zavada.Bylo mi řečeno že mám 5let záruku takže, kdyby to bylo horší že se mám stavit
A s takovou odpovedi jsi odjel jo? hmm.javale píše:Nazdárek pánové dnes jsem byl v servisu Hyun.Zlín. Skoušeli čerpadlo i hrdlo nádrže a na nic nepřišli, že to není mechanická zavada.Bylo mi řečeno že mám 5let záruku takže, kdyby to bylo horší že se mám stavit
odeslano z telefonu
No za týden se objednám znovu a musím se mrknout do kupní smlouvy jak to je ,když budu 3krát reklamovat stejnou věc bez opravy.
Ty jsi něco reklamoval? Máš reklamační protokol, a po ukončení reklamačního řízení vyjádření a zamítnutí reklamace? Pokud ne nejedná se o reklamaci, ale o servis.javale píše:No za týden se objednám znovu a musím se mrknout do kupní smlouvy jak to je ,když budu 3krát reklamovat stejnou věc bez opravy.
Čao mám zakázkový list s popisem závady a vyučtovování zakázky
-
- *
A co tomu bylo nakonec?
Ted tomu nerozumim, mam zakazkovy list nebo protokol o reklamaci? Byla zavada uznana? Byla odstranena?javale píše:Čao mám zakázkový list s popisem závady a vyučtovování zakázky
odeslano z telefonu
Mám zakázkový list na nic nepřišly a závada pořád přetrvává.V servisu mi řekly že kdyby se to zhoršilo že se mám zase ozvat na záruku ,takže teď nevím jestli to byla reklamace nebo servis jak píše bony.V jízdě mi to zatím nebrání tak nevím
Reklamace to nebyla. Ta ma nalezitosti ustanovene zakonem, tak jak jsem ti psal. Pokud ma vec zavadu, uplatnuje se reklamace, na zaklade toho ti bude max do 30 dnu zavada odstranena, popripade vymenen vadny dil. Nebo ti bude zamitnuta a o tom bude i vystaven protokol. Potom zalezi na tobe jak budes postupovat.
odeslano z telefonu
odeslano z telefonu
Děkuji za informaci,příště budu chytřejší diky moc
Mne na 1,2 62 kw bublá odnova. Počuť to iba pri víčku nádrže na voľnobehu.
Po zvýšení otáčok zvuk zmizne a pri znížení otáčok na voľnobeh sa po cca 10 sekundách objaví zas.
Podľa mňa je to zvukový prejav palivového čerpadla. V H-servise nevedia, čo to je.
Nemá to žiadny vplyv na chod motora. Po pripojení diagnostiky - žiadna chyba.
Po zvýšení otáčok zvuk zmizne a pri znížení otáčok na voľnobeh sa po cca 10 sekundách objaví zas.
Podľa mňa je to zvukový prejav palivového čerpadla. V H-servise nevedia, čo to je.
Nemá to žiadny vplyv na chod motora. Po pripojení diagnostiky - žiadna chyba.
Bublanie spôsobuje čerpadlo na benzín. Počuť to len vo voľnobehu, keď má nižšie otáčky. Servis na garančke mi s tým nič nerobil. Vraj je to ok.
Skusili ste dakedy zostat v aute po vypnuti motoru? Vsimol som si ze to robi aj na mojom.
V noci ked je vsade ticho vypnem motor, zostanem sediet a pocujem tiche bublanie este dobrych 10-20 sekund.
V noci ked je vsade ticho vypnem motor, zostanem sediet a pocujem tiche bublanie este dobrych 10-20 sekund.