Pro jistotu jdu ve středu přezout Merču na zimáky, kdyby náhodou nachumelilo, a uvidíme kdy se
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
V příslušenství je zajímavej zámek zpátečky a až zjistíš, kolik stojí litá kola, tak i bezpečnostní šrouby na kola._jirka_ píše: ↑15 lis 2021, 19:58 Mimochodem, taky vám dealer během sepisování smlouvy nenabízel vůbec žádné příslušenství? Čekal jsem, že to projdeme, ale nic. A sepsání smlouvy od té chvíle, co jsem se u něj posadil na židli, do jejího podpisu netrvalo snad ani 15 minut. Zpětně si přijdu tak nějak ošizen nebo jak to říct...![]()
Ah, Butovice?
Já mám objednán od 28.7. i30 Hatchback 1.5 DPI comfort v manuálu a černé barvě. Též jsem volal prodejci jak to orientačně vidí. Na férovku sdělil, že auto nemá VIN, takže nemůže potvrdit dodání k určitému termíny. Ale prý do konce roku to bude. Podle mně, pokud není znám VIN, dealer hádá z křišťálové koule. Vycházím z info zde, že ani ráno na směně přesně neví co budou ten den na lince vyrábět a improvizují dle dílů, které právě dorazily. Zajímavé je, že na stránce Hyindai Lenner Motors Říčany inzerují vesele skladová auta ihned k dodání..Baru píše: ↑16 lis 2021, 09:17 Ja mam objednanou z 20.7., i30 combi 1,5 manuál ve výbavě smart engine Red. Prodejce mi od začátku října při každém hovoru s odstupem 14 dni řekne datum, které je zadané v systému, kdy by auto mělo na prodejnu dorazit. VIN ale stale neznáAle říkal, ze do konce roku určitě bude
. Tak snad má pravdu..
B.
My sme kvôli prístupu na Butovicích vážne rozmýšľali ,že sa na Hyundai vysereme a pôjdeme kúpiť KIU. Najprv sme pozerali Tucsona, vtedy predajca ochotne nacupital a pýtal sa ako nám môže pomôcť a keď sme mu povedali ,že chceme i30 FB tak normálne sa otočil a bez slova odišiel.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |