Nevěřte všemu, dámy a pánové
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Nevěřte všemu, dámy a pánové
Já vám nevím s tím polepem. Nemám s tím zkušenosti, tak to opravdu nemůžu soudit, ale už jsem viděl pár aut, jak se ten polep loupe obzvlášť někde na okrajových částech karoserie. Prostě nemám k tomu důvěru. Vím, že mi budete argumentovat kvalitními materiály a kvalitní "polepovou" firmou, vzhledem k tomu, že mám zkušenosti s kdejakou odřeninou, promáčklinou a rýhou na karoserii, kterou spravil zručný autoklempíř během chvilky i s nástřikem barvy, tak mám obavy, že záplatovat takhle polepy je trošku problém.Mr. HYUNDAI píše: ↑01 pro 2021, 14:44 Tak bílou a nechat celopolep - výběr, i hodně divokých barev, vlastně neomezený a ještě to ochrání lak. Přitom se dá celé auto "obléknout" za zhruba Kč 30.000,--. Oproti příplatku za metalízu už to není o tolik víc a ještě je výsledkem naprosto originální auto.
Naživo určite pôjde poznať rozdiel, ale tipujem, že v konfigurátore to ešte nemajú správne nahrané, lebo rozdiel nevidím (ale som len na mobile).
Farba je vec vkusu, ale za seba musím napísať, že výber farieb od uvedenia na trh na prelome 2017/2018 ide len dolu kopcom... s výberom by som mal dnes obrovský problém. Ako už bolo napísané.. všetko nenápadné a bez nápadu....
Zrovna jsem to chtěl psát, bílá nebo černá barva a žárovky vzadu místo led světel, to je je tak japonský vzhled až to bolí.Scharf píše: ↑01 pro 2021, 17:16 mira5x: za 500 přezutí jo, mně teda zadarmo, je zajímavý jak si prodejci berou různě příplatečky
téma barvy, podívejte se co jezdí za auta, lidi jednoduše o pestré barvy ve velkém nemají zájem.
Droeyt: naživo je šmoulová moc pěkná![]()
Zajímavé je taky, že v Koreji nenarazíte na žádné jiné auto než bílá, stříbrná, černá. Jsou ultrakonzervativní.
Co se týká polepu tak hrozně záleží kdo to dělá, osobně bych neměl dobrej pocit někomu auto svěřit.
Bílá je TOP, nevím proč ji polepovat![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |