Chiptuning TUCSON

Hyundai Tucson 1. generace 2004 - 2010 (JM) - nástupcem byla ix35 v letech 2010 - 2015.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Leo
**

Příspěvek od Leo »

Absolutní souhlas. Nejlepší čip je nové silnější auto a né vrtat se do motoru.
Hyundai SANTA FE - 2.00 CRDi VGT
Reklama

Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

chip

Příspěvek od Juraj »

sakra názory niektorých ma vedia pekne pobaviť. Ak sa tak boja toho chiptuninngu, načo o tom toľko kecajú
Niektorí mi priadajú ako staré Blažkové, ktoré len o niečom kecaju, filozofujú a pritom možno potichu závidia. Mám rád debatu k veci nie len filozofovanie "mudrych"
Rad privítam názor niekoho, kto si dal tiež upraviť motor, a nie toho čo sám nevie či to chce a či nechce.....
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
Pavel M

Příspěvek od Pavel M »

Bohužel Juraji už jsem ti napsal do Getze a na tvoje slova se nebudu opakovat jelikož lidská ...... holt kvete a kvete.
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

...prosím?

Příspěvek od Juraj »

...tá lidská..... je mysleno jako hloupost?

...si si istý tým čo píšeš, nepreháňaš to trochu :wink: Ja som si urobil tú námahu a zkopíroval to sem, pretože som chcel aby si si to prečítal, nakoľko neviem či často chodíš k nám do GETZA :roll:
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Panove, nepiste nesmysly, chiptuning uskodil maximalne starsim vozum...
Vsichni si stezujete na spotrebu, z mych mladych pratel maji chiptuning 3 - VW Sharana z 81kW -> 96kW, jeho druhe auto Octavia to same a dalsi chipovany byl Espace 3.0dci, zaklad nevim, ale ted ma 170kW...
Vsem spotreba klesla od 0.7 do 1,1 litru, motor min coudi, s chip Sharana nalital 150tkm - doted naprosta spokojenost...
Dale, pokud ctete, zjistite, ze zaruku neztracite, ale taky si to nesmite delat od Ferdy vedle z bytu, kterej pritah krabicku s nazvem chip z NDR za 5 EUR vydrazenou na Ebay.com...takze asi nectete...
Jak psal Leo, kvuli zvyseni vykonu si asi nepujdu koupit silnejsi auto, ale zvolim levnejsi variantu a to chip...motory jsou cim dal vykonejsi a kdyz mam starsi model (nebo starsi koncepci motoru), tak proc ho neozivit chipem a ne si hned kupovat novy...
Oficialni chip od Hyundai CZ by me vysel na 25tKc, Vanoce asi stravim s ABC Tuning...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

super názor

Příspěvek od Juraj »

:D ...gratulujem, konečne jeden triezvý, rozumný a konkrétny názor na upravu optimalizaciu dát v RJ :!:
Pavel M

Příspěvek od Pavel M »

Hardcam píše:Panove, nepiste nesmysly, chiptuning uskodil maximalne starsim vozum...
Vsichni si stezujete na spotrebu, z mych mladych pratel maji chiptuning 3 - VW Sharana z 81kW -> 96kW, jeho druhe auto Octavia to same a dalsi chipovany byl Espace 3.0dci, zaklad nevim, ale ted ma 170kW...
Vsem spotreba klesla od 0.7 do 1,1 litru, motor min coudi, s chip Sharana nalital 150tkm - doted naprosta spokojenost...
Dale, pokud ctete, zjistite, ze zaruku neztracite, ale taky si to nesmite delat od Ferdy vedle z bytu, kterej pritah krabicku s nazvem chip z NDR za 5 EUR vydrazenou na Ebay.com...takze asi nectete...
Jak psal Leo, kvuli zvyseni vykonu si asi nepujdu koupit silnejsi auto, ale zvolim levnejsi variantu a to chip...motory jsou cim dal vykonejsi a kdyz mam starsi model (nebo starsi koncepci motoru), tak proc ho neozivit chipem a ne si hned kupovat novy...
Oficialni chip od Hyundai CZ by me vysel na 25tKc, Vanoce asi stravim s ABC Tuning...
Tak teda sežeň papír oficiálně, že po chipu neztrácíš záruku.Hyundai Butovice jedině souhlasí s montáží jakési elektronické krabičky za těch cca 25 tis.Záruka o ABC je značně pochybná/když prý něco tak přehrají softvér zpět,ale co když dojedeš mimo tuhle republliku a pod./Nikdo Ti doklad že po CHip tuningu neztrácíš záruku nedá!
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

och jo

Příspěvek od Juraj »

:roll: och, jo.... to je fičák.....Pavle Pavle, ty sa tak toho chiptuningu bojíš, že až by si ho chcel mať.... hm? ...však?
....naber odvahu a daj si ho aj ty, uvidíš že to nieje také hrozné :wink: ....a čo sa má stať, sa vždy stane.....
rade622
Kontaktovat uživatele:

chiptuning

Příspěvek od rade622 »

Víš co Juraji, dej si ho sám a běž někde jinde. Proč se sereš do názoru jiných lidí? Určitá skupina se usnesla že je to na hovno a ty tu prudíš. Nech si to udělat sám a pak řekni co ti to dalo. Do té doby jsi tu akorát kecal. Mírně vyjádřeno.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

Re: chiptuning

Příspěvek od Juraj »

rade622 píše:Víš co Juraji, dej si ho sám a běž někde jinde. Proč se sereš do názoru jiných lidí? Určitá skupina se usnesla že je to na hovno a ty tu prudíš. Nech si to udělat sám a pak řekni co ti to dalo. Do té doby jsi tu akorát kecal. Mírně vyjádřeno.
Rade622

TO RADE622 : ja ten chip už mám, niesom z tých čo sa usnesli, znie to niejak stranícky :wink:
Inak niesom z tých čo o niečom kecaju a snívaju a uznášajú sa a ani niesom niejaký napádač názorov. Beriem názor každého. Ale vysvetli mi prosím ťa jednú vec, ako môže niekto niečo kritizovať, pokiaľ to sám nevyskúša? To ako keby som ťa kritizoval že jazdíš strašne rýchle a v skutočnosti som ťa v živote ani nevidel :idea:
rade622
Kontaktovat uživatele:

chip

Příspěvek od rade622 »

A četls vůbec tuto diskusi? Pokud ano o co ti jde. Formuluj otázku přesně. Já fakt nechápu co chceš. Jsi snad prodejce nebo servisák nějaké společnosti zabývající se chiptuningem? Odpověz na otázky Pavel m, jak je to se zárukou, kolik toho vlastně chip přinese, a jestli to vůbec stojí za to. Dej na fórum článek a pak se můžem bavit.Zatím je tu názor že to nestojí za ty prachy ani za tu energii do toho vloženou.Na starou blažkovou se vykašli, zatím jsi zde jako představitel dementů jen ty. Nic jsi nepřinesl ale poučovat bez jakýchkoliv záruk by jsi chtěl.
rade622
Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

Re: chip

Příspěvek od Juraj »

rade622 píše:A četls vůbec tuto diskusi? Pokud ano o co ti jde. Formuluj otázku přesně. Já fakt nechápu co chceš. Jsi snad prodejce nebo servisák nějaké společnosti zabývající se chiptuningem? Odpověz na otázky Pavel m, jak je to se zárukou, kolik toho vlastně chip přinese, a jestli to vůbec stojí za to. Dej na fórum článek a pak se můžem bavit.Zatím je tu názor že to nestojí za ty prachy ani za tu energii do toho vloženou.Na starou blažkovou se vykašli, zatím jsi zde jako představitel dementů jen ty. Nic jsi nepřinesl ale poučovat bez jakýchkoliv záruk by jsi chtěl.
rade622
1,Diskusiu som čítal celú a preto som aj tu napísal svoj názor,že úprava dát ktoru som si dal spraviť, splnila čo som očakával. 2, nechcem nič len vysvetliť že sa nieje čoho báť 3, niesom žiadný predajca ani servisák 4, záruku nestrácaš, pokiaľ úpravu dát máš spoločnosti ktorá má súhlas daného importéra 5, pokiaľ som dement ja čo si ty :?: 6, priniesol som tu poznatok, ktorý som aplikoval na svojom aute.

Snad to do tretice už pochopíš :!: :D
rade622
Kontaktovat uživatele:

ano

Příspěvek od rade622 »

Chápu tě.
Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

Re: ano

Příspěvek od Juraj »

rade622 píše:Chápu tě.

som rád, takže sme obaja dementi :roll: Ja asi preto že tu píšem, niečo z vlastných skúsenosti, a ty asi že ťažšie chapeš :?:
rade622
Kontaktovat uživatele:

CHIP

Příspěvek od rade622 »

Juraji snad jsi totální trotl. Opakuji - jestli máš přečipovaný motor, napiš své skušenosti, jak ti to jede, kolik ti naměřili na brzdě proti originálnímu nastavení, jinak drž hubu. Stále mám pocit že si jen honíš triko. Jak se říká u nás, takových do tuctu dvacet. A to nechtěj znát originál.... Originální úsloví.
Odpovědět

Zpět na „Tucson I“