Prodej nahradních dílů na Coupé 2,0 FX
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Prodej nahradních dílů na Coupé 2,0 FX
Zdravím tady je pár dílů co mi z něj zbylo tak to chci prodat-řídící jednotka,4 třmeny s novýma destičkama kotouče zadní nový přední jeté,zadní nárazník,tažný a koule,nádrž,zadní vzpěra pod nárazník,řidičova sedačka,řídící tyč a zámek+klíče a imobilizer,volant,čerpadlo na posilovač,levé zpětné zrcátko celé,tapalovač,klakson,el.stahování vokínka levích dveří,motorek na volnoběh,páčky pod volant,doklady+vyříznutý číslo,střešní světlo,jednotka centrálu,jednotka airbag,pojistková skřín jak v motoru tak u řidiče,5 litáků 2 pochroumané ale opravitelné. to je tak vše fotky budou dnes večír na netu ještě napíšu kde.
- Reklama
Kolesa
prave som sem siel pridavat ze chcem origo od coupatka kolesa...kolko za ne chces a odkial si???
Uprimnu sustrast k auticku. Ja som takto tiez skoro prisiel o zivot (ale nie vlastnou chybou) a o jedno auto tak viem asi ako ti chyba
Uprimnu sustrast k auticku. Ja som takto tiez skoro prisiel o zivot (ale nie vlastnou chybou) a o jedno auto tak viem asi ako ti chyba
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolesa
Ahoj jsem z České Třebové je to 60km od Pardubic a jinak za ně chci 3000 dohoda by byla určitě záleží na rychlostimio píše:prave som sem siel pridavat ze chcem origo od coupatka kolesa...kolko za ne chces a odkial si???
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Re: kola
Přerov je blíž asi tak 70km směr na Hradec Královémio píše:no to je ale rychlost!
Nie som v CZ zemepise nejako extra dobry, jak je to daleko od Prerova/Olmika alebo Brna (som tam skoro kazdy tyzden...)
A tie tvoje kola chcem na 100%
dakujem
Som si to prave pozeral cez Google... no vyborne, ta vzdialenost je dopohody, ja na SK prilietam v utorok rano a je mozne ze este v utorok by som siel do Olmika a ak nie na 100% tam pojdem buduci pondelok (veziem moju drahu polovicku do skoly)
Ako si fixovany??? casovo myslim
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Re: dakujem
Jsem doma mam ještě neschopenku už to táhnu 3 měsíce stačí mi napsat na mobil kdy si pro ně přijedeš a já budu čekat jinak mobil je +420 774 074 679mio píše:Som si to prave pozeral cez Google... no vyborne, ta vzdialenost je dopohody, ja na SK prilietam v utorok rano a je mozne ze este v utorok by som siel do Olmika a ak nie na 100% tam pojdem buduci pondelok (veziem moju drahu polovicku do skoly)
fajn , takze dohoda
ja sa ti ozvem tento utorok z SK cisla 00421 910 136 468 (musim sa dohodnut co a kedy...) prosim ta ak sa da podrz mi ich
Prijemny den (v ramci tvojich moznosti) ti zelam!
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Re: fajn , takze dohoda
jo podržím ti je,budu čekat až se ozveš taky se měj krásně a pěkný zbytek dne ahoj jinak Petrmio píše:ja sa ti ozvem tento utorok z SK cisla 00421 910 136 468 (musim sa dohodnut co a kedy...) prosim ta ak sa da podrz mi ich