![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Stále platí. Auto ještě nedodáno, resp. žádné info od dealera Valoušek, kdy by mělo být vyrobeno, natož kdy půjde do výroby.GirGolM píše: ↑28 pro 2021, 19:40 Mgls
Uživatel sunshine přenechám své auto. Viz zkopirovany příspěvek. Termín dodání by měl být teď v Lednu (objednáno už v červnu)
sunshine
*
Re: i30 čekací doba
Příspěvek 07 pro 2021, 10:07
Vážení, kdyby měl někdo zájem, mohu přenechat "pořadník" na i30 Hatchback Comfort 1.5 CVVT 110 k, barva Phantom Black, 16" kola z lehké slitiny, displej 8 " + zimáky v ceně. Celková kupní cena 411 890 s DPH. Objednával jsem 28.7.2021. V dodací lhůtě mám uvedeno 4-6 měsíců. Takže nejpozději snad v lednu. Důvod je ten, že budu objednávku rušit, tak aby se mi vrátila záloha 20 000 Kč. Prodejce je Valoušek Praha. Včera jsem koupil raději skladovku. Nešlo čekat déle. Zrychlený odpis 2 roky platí údajně jenom do konce roku, pokud to má někdo do firmy.Když tak prosím o soukromou zprávu.
Jak jsem psal, omlouvám se. Něco sem hledal a vyklouzlo na mne tohle a bez datumu, hlavně když to člověk vezme v kontextu s tím, že se má v Nošovicích nabírat a pak otevře článek, který pojednává o lednu a že se přeruší nábor nových zaměstnanců, tak to vypadá věrohodně..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |