Nazdar, dá se někde vygooglit jaký odpor má každý kabel od zapalování na svíčku? Hází mi to chybu 0302 . Výměna svíček nepomohla, ale když zahrkám kabely, tak se chyba objevuje jednou míň, jednou víc podle toho, jak je nacpu zpátky. Nerad bych měnil komplet zapalování. Jde o ten nejrozšířenější I-20 benzíňák 1,2 ještě v indické verzi.
Dík za odpovědi.
Odpory vodičů zapalování
Moderátoři: amaize, Moderátoři
- Reklama
Re: Odpory vodičů zapalování
a káble si aspoň "obzrel"? nevidíš žiadne poškodenie izolácie? skús pozrieť v tme či pri bežiacom motore nevidíš preskakovať iskry... v zásade by som tie káble vymenil a ak bude chyba stále potom prehodiť cievky ak tam máš možnosť či sa chyba ukáže potom na inom valci.
Getz 1.4, 04-2006
Nissan Almera Tino 2.0 cvt lpg 2002
Fiat Punto 1.2 16v cvt 2000
Toyota Auris HSD 2012
Suzuki Vitara 1.4 boostrejet 2018
Toyota RAV4 AWD hybrid 2021
Nissan Almera Tino 2.0 cvt lpg 2002
Fiat Punto 1.2 16v cvt 2000
Toyota Auris HSD 2012
Suzuki Vitara 1.4 boostrejet 2018
Toyota RAV4 AWD hybrid 2021
Ve tmě jsem jiskření neviděl. To mi poradil automechanik. Prohodit je bude problém, protože chyba 0302 ukazuje ja válec 2 a 4 a ten 4 je nejkratší takže k ostatním válcům asi nedostane, ale zkusím to.
S měřákem by to bylo jednodušší, kdybych věděl kolik má každý kabel mít.
Problém je, že když tu chybu smažu neobjeví se třeba týden takže jestli je to v kabelech, bude odpor pokaždé jiný podle toho jak ho ohnu.
S měřákem by to bylo jednodušší, kdybych věděl kolik má každý kabel mít.
Problém je, že když tu chybu smažu neobjeví se třeba týden takže jestli je to v kabelech, bude odpor pokaždé jiný podle toho jak ho ohnu.
- Mr. HYUNDAI
Nebyla řeč o prohazování kabelů!
Kabely vyměň. A pokud by to nepomohlo, tak prohoď cívky jestli se závada objeví místo na sudých válcích na lichých.
Kabely vyměň. A pokud by to nepomohlo, tak prohoď cívky jestli se závada objeví místo na sudých válcích na lichých.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate