![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Díky moc za každou radu Jarda
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
To je jasný, že jde jen o typ motoru. Ale každej jouda na stk by měl poznat, jestli jde o turbo motor nebo ne. Jinak jsem nevěděl, že u tohohle auta je turbo i ne-turbo motor stejnej typ.Accent.A píše:No nevím jak u tebe ale mě na STK-čku,koukali akorát na typ motoru.zdenek76 píše:s jiným typem motoru neprojdeš oficiálně STK, musel bys mít povolenou výjímku od zastoupení značky na což bych moc nespoléhal, že dostaneš
Výrobní čísla se už na motory nedělaj.
Já to myslel všeobecně,je jasný že turbomotor bude mít jiný označení než neturbozdenek76 píše:To je jasný, že jde jen o typ motoru. Ale každej jouda na stk by měl poznat, jestli jde o turbo motor nebo ne. Jinak jsem nevěděl, že u tohohle auta je turbo i ne-turbo motor stejnej typ.Accent.A píše:No nevím jak u tebe ale mě na STK-čku,koukali akorát na typ motoru.zdenek76 píše:s jiným typem motoru neprojdeš oficiálně STK, musel bys mít povolenou výjímku od zastoupení značky na což bych moc nespoléhal, že dostaneš
Správně by mělo být označení G4EK-TCzdenek76 píše:To je jasný, že jde jen o typ motoru. Ale každej jouda na stk by měl poznat, jestli jde o turbo motor nebo ne. Jinak jsem nevěděl, že u tohohle auta je turbo i ne-turbo motor stejnej typ.Accent.A píše:No nevím jak u tebe ale mě na STK-čku,koukali akorát na typ motoru.zdenek76 píše:s jiným typem motoru neprojdeš oficiálně STK, musel bys mít povolenou výjímku od zastoupení značky na což bych moc nespoléhal, že dostaneš
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |