Výměna zadních obyčejných světel za LED u Fastbacka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna zadních obyčejných světel za LED u Fastbacka
Tak konečně kompletně hotovo
- Přílohy
-
- Hyundai i30 Fastback 323.jpg (31.66 KiB) Zobrazeno 1093 x
-
- Hyundai i30 Fastback 321.jpg (26.71 KiB) Zobrazeno 1093 x
-
- Hyundai i30 Fastback 320.jpg (27.8 KiB) Zobrazeno 1093 x
-
- Hyundai i30 Fastback 319.jpg (20.81 KiB) Zobrazeno 1093 x
-
- Hyundai i30 Fastback 317.jpg (65.32 KiB) Zobrazeno 1093 x
- Reklama
Ty LED světla jsou pecka.
Mohl by ses podělit o link na ledky do blinkrů? Předpokládám, že máš takové, které blikají tak rychle jak mají a nehážou chybu
Mohl by ses podělit o link na ledky do blinkrů? Předpokládám, že máš takové, které blikají tak rychle jak mají a nehážou chybu
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDi - Style + Navi - Polar white (MY 2019)
-
Honda Civic 8G 1.8 i-VTEC, r.v. 2010
Renault Megane II 2.0 16v, r.v. 2004
Ford Focus Kombi 1.8 Zetec, r.v. 2001
-
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Já mám tyhle:
https://s.click.aliexpress.com/e/_AdevkH
Nehážou žádné chyby, blikají tak jak mají, a hlavně po několikerých pokusech tyhle jediné vydržely déle jak 3 měsíce (konkrétně je mám už víc jak 2 roky). Co je pravda je to, že jsou trochu silnější, v předních světlech je to v pohodě, ale v zadních světlech (mám tedy Fastbacka, nevím jak to bude u combi nebo hatchbacka) jak je velká odrazová plocha, tak svítí opravdu hodně, takže jsem to vyřešil nalepením mléčné folie (viz foto) a je to lepší...
https://s.click.aliexpress.com/e/_AdevkH
Nehážou žádné chyby, blikají tak jak mají, a hlavně po několikerých pokusech tyhle jediné vydržely déle jak 3 měsíce (konkrétně je mám už víc jak 2 roky). Co je pravda je to, že jsou trochu silnější, v předních světlech je to v pohodě, ale v zadních světlech (mám tedy Fastbacka, nevím jak to bude u combi nebo hatchbacka) jak je velká odrazová plocha, tak svítí opravdu hodně, takže jsem to vyřešil nalepením mléčné folie (viz foto) a je to lepší...
- Přílohy
-
- Snímek obrazovky 2022-02-02 205106.jpg (154.53 KiB) Zobrazeno 927 x
Supr, díky za link
Já mám zadní světla lehce zatmavená, takže by to ve výsledku nemělo být tak přepálené.
Já mám zadní světla lehce zatmavená, takže by to ve výsledku nemělo být tak přepálené.
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDi - Style + Navi - Polar white (MY 2019)
-
-
Kdy jak. Ty si ich kde zohnal tie LED svetla ? Pockat ale tie LED co su v STYLE vybave ? Ci to si mal uz od zciatku ?
Ja stale to neviem zohnat Stale zhanam tie zadne co maju v STYLE vybave a jedine kde sa mi stale dari je ten obchod co si mi pisal , ze odital nebrat , ze to su z polska a odrbavaju...
-
- **
Vie niekto poradiť aké LED dať vzadu do smeroviek a reverse? Viac svetla pri cúvaní by sa hodilo objednám z eBayu, nechce sa mi čakať
Hyundai i30 fastback 1.4 t-gdi 7DCT 2018 Ultimate
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Ony se ty výbavy liší asi. U nás se prostě ve Style bez paketu Ultimate nedávaly LED světla a ke konci kdy přicházel facelift, tak dávaly přední LED světla, ale zadní jen za příplatek nebo v Ultimate výbavě.Jovzin píše: ↑16 bře 2022, 16:19Kdy jak. Ty si ich kde zohnal tie LED svetla ? Pockat ale tie LED co su v STYLE vybave ? Ci to si mal uz od zciatku ?
Ja stale to neviem zohnat Stale zhanam tie zadne co maju v STYLE vybave a jedine kde sa mi stale dari je ten obchod co si mi pisal , ze odital nebrat , ze to su z polska a odrbavaju...
Já mám Style s navigací (to je nejvyšší výbava bez paketu Premium a Ultimate) a mám kalsická přední i zadní světla. Sehnal jsem ale LED zadní světla a vpředu mám LED žárovky v parabolách.
Ten obchod co jsem kritizoval udělá jednu věc. Vezme díl z Allegro, dá ho na svoje stránky a přihodí k tomu na ceně 1000-1500kč. Ty to u nich "koupíš" zaplatíš a čekáš, protože oni to na základě tvojí platby koupí na tom Allegru a přepošlou ti to. Záruka žádná, to si to můžeš rovnou koupit na Allegro a levněji
Já nakonec sehnal celou sadu z Polska, měl jsem štěstí, že ten chlapík jezdil do ČR a že mi je přivezl do ČR, protože jinak poláci nechtějí posílat moc za hranice...
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Z Ebay jsem neobjednával, ale mám tyhle:pozorovatel píše: ↑16 bře 2022, 19:22 Vie niekto poradiť aké LED dať vzadu do smeroviek a reverse? Viac svetla pri cúvaní by sa hodilo objednám z eBayu, nechce sa mi čakať
Směrovky
https://www.aliexpress.com/item/3284771 ... Redirect=y
Zpátečka
https://www.aliexpress.com/item/3282327 ... 4c4d3tQqL9
Osvětlení SPZ
https://www.aliexpress.com/item/4000598 ... Redirect=y
-
- **
Zrovna tie Artikle do Nemecka neposielajú tak mi odkazy nefungujú ale sú tam podobné odkazy. Díky, niečo si už vyberiem
Tak uvidime. Pevne verim ze aj tie faceliftove verzie maju tie kable rovnake vzadu. Dost ma stve ze ta SMART verzia co mame doma, ma FULL LED iba vpredu a dozadu dali normalne.
Hele Stringo, mozem potom prist k tebe do Plzne ( mam to hodku cesty od nas ) , ze by si mi helfol to vymenit ? Ja sa priznam sa bojim ze nieco poserem.
Hele Stringo, mozem potom prist k tebe do Plzne ( mam to hodku cesty od nas ) , ze by si mi helfol to vymenit ? Ja sa priznam sa bojim ze nieco poserem.
Myslim ale, ze na faceliftovu verziu sa budu tie svetla zhanat lahsie, bo uz netreba mat ziaden packet navyse k vybave Style. A co som cital, tak Style je v CR velice dobre predavana vybava.
Hyundai i30 1.5 T-GDI iMT Family Smart 2022, 117kW/253Nm, Engine Red - od 12.4.2022
Toyota Corolla 1.8 VVTL-i MT T-Sport 2003, 141kW/180Nm, Red
Toyota Corolla 1.8 VVTL-i MT T-Sport 2003, 141kW/180Nm, Red
No ak kupim tie svetla dozadu. Tak budem z vonku vyzerat ako STYLE verzia Mam 17 palcove kolesa od zaciatku, to bolo bonus ked sme kupovali auto a ked tam hodim este tie svetla, tak to bude fakt vyzerat ako keby som mal STYLE a ne SMART verziu
-
- **
A nechceš originál 18"? mám ich doma ale pre mňa je to na tých kolách moc tvrdé a tak či tak sa ich chcem zbaviť
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Kola bych bral já, ale musel bys k nim sehnat typový list, protože já mám v techničáku jen 17"
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Není problém, ale určitě to zvládneš doma a existuje WhatsApp a videohovory, rád poradím