el. vysouvací anténa
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
el. vysouvací anténa
nevím jak vy ale mě pomalu se zmenšuje a zmenšuje myslím anténu. I když se snažím ji udržovat v čistotě je to pořád horší. Chtěl jsem se zeptat jestli na ni někdo z vás koukal. Zda se dá odpojit jednoduše antenní svod a zda se dají rozebrat jednotlivé články prutu. Ptám se proto abych nedělal zbytečně badatele a nezkoušel už dávno vyzkoušené. Moc děkuji i za ostatní.
- Reklama
Mrkni sem, už jsem jí měl venku http://www.lantraweb.net/garaz/diy/antena.html
Přečti si to, a když budeš mít nějaký dotaz, tak pokud paměť dovolí, rád odpovim
Přečti si to, a když budeš mít nějaký dotaz, tak pokud paměť dovolí, rád odpovim
- OG-78
- *
- Kontaktovat uživatele:
Já sem ji vyndal a celou rozebral, vyčistil a znovu naplnil tukové náplně.
Bordelu je tam hromada, Černý téměř tuhý slepenec prachu, sazí a původního tuku. Použij jsem tech. benzín, konkor a bílou vazelínu na jemné mechanizmy s dlouhou dobou výměny.
Trocha práce a anténa maká squele, ale čas od času chce stříknout konkorem a utřít hadrem.
S chutí do toho a půl je hotovo. :D
Bordelu je tam hromada, Černý téměř tuhý slepenec prachu, sazí a původního tuku. Použij jsem tech. benzín, konkor a bílou vazelínu na jemné mechanizmy s dlouhou dobou výměny.
Trocha práce a anténa maká squele, ale čas od času chce stříknout konkorem a utřít hadrem.
S chutí do toho a půl je hotovo. :D
Lantra combi 1.6 16v DOHC 1996
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
no já jí měl taky vysunutou než jsem couval pod strom s nízkou haluzí a odnesla to a do dneška tam mám pahýl..tak to budu taky řešit..rádio hraje rormálně tak asi pořídím klasickou na to samý místo..
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: el. vysouvací anténa
Ahoj,zjistil jsi zda se dají rozebrat jednotlivé díly anteny(prutu).Nebo neví někdo zda lze koupit pouze prut k elektrické anténě?kalimero píše:nevím jak vy ale mě pomalu se zmenšuje a zmenšuje myslím anténu. I když se snažím ji udržovat v čistotě je to pořád horší. Chtěl jsem se zeptat jestli na ni někdo z vás koukal. Zda se dá odpojit jednoduše antenní svod a zda se dají rozebrat jednotlivé články prutu. Ptám se proto abych nedělal zbytečně badatele a nezkoušel už dávno vyzkoušené. Moc děkuji i za ostatní.
Jen abych popsal svul problém-2 části prutu se mi nedaří rozhýbat.Teda rukou je přemůžu,ale el.zařízení né.Vystříkal jsem na to už skoro celé WDčko a stále nic.Teda dnes mě začali lést mezi těmi částmi co drhnou měděné šupinky...
Lantra combi 1,6 16v r.v.98
já jsem od včerejšího večera taky bez antény. Přítelkyně přijela a povidala, že se nezasouví anténa. Přijdu dolu a vidim, že ten teleskop mezi posledním a předposledním článkem je ulomenej, houpalo se to jen na tom bílým plastovým ozubeným pásku...Takže také sháním ten teleskop s tím páskem, nebo nejlíp celou antenu. Nebo klidně i ten pevný dlouhý šroubovací prut...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- black_sheep
- Moderátor
ja to vzdal a koupil zatim antenu z OBI - pevnou pogumovanou a cernou casem usetrim na novou v elektrice.. original je ale za tri a pul...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
já ji sehnal za 500....ale už není no
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance