![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
na tesneniach dveri , vsetkych , aj zadneho kufra, biely tuk ako mastili pánty, vsimol som si dnes po tyzdni, no trochu fušerina, ale mna uz neprekvapi nic tam.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- to sú 3H? ak áno na tých som dobré slovo nepočul- až zaplatíš za auto koniec slušného jednania... ale osobne som tam len raz bral náhradný diel. Dávno som chodil do Prešova tam som mal dobrý pocit.Broniq píše: ↑30 říj 2021, 23:46 aktualne po 2., Košice Moldavska , 200E bez vymeny kabinoveho filtra. Mapy zase neaktualizovali, vraj to v sobotu nerobia![]()
na tesneniach dveri , vsetkych , aj zadneho kufra, biely tuk ako mastili pánty, vsimol som si dnes po tyzdni, no trochu fušerina, ale mna uz neprekvapi nic tam.
ja som kupoval v PO, ale ked som zistoval ceny garančiek tak 3H davala o niečo nižšiu + kus toho benzínu...tak som uprednostil .slabostka píše: ↑25 bře 2022, 15:17- to sú 3H? ak áno na tých som dobré slovo nepočul- až zaplatíš za auto koniec slušného jednania... ale osobne som tam len raz bral náhradný diel. Dávno som chodil do Prešova tam som mal dobrý pocit.Broniq píše: ↑30 říj 2021, 23:46 aktualne po 2., Košice Moldavska , 200E bez vymeny kabinoveho filtra. Mapy zase neaktualizovali, vraj to v sobotu nerobia![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |