mám přesně stejné auto a dělá mi to taky. Zjistil jsem, že když vynám SD kartu a vložím zpět, tak se vše načte a limity jsou srávně, jen mě to nebaví dělat skoro pokaždé když nastartuji

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
mám přesně stejné auto a dělá mi to taky. Zjistil jsem, že když vynám SD kartu a vložím zpět, tak se vše načte a limity jsou srávně, jen mě to nebaví dělat skoro pokaždé když nastartuji
Presne tak, naco ppuzivat mobil ked ta mavigacka je v podstate android tablet?
Promiň, nepostřehl jsem rozměr navi. Omlouvám se
Tady si myslím, že je zakopaný pes, přesně jak píše kolegajeffe píše: ↑13 dub 2022, 20:26 To madPav3L a petzl62.
Vaše poznatky ohledně" čárek" nemohu bohužel potvrdit.
Mám I30 s navi + čtení značek.
Po aktualizaci v Butovicích na: mapy EUR.14.47.48.631.101.5,
SW: PD.EUR.SOP.013.17.211027, FW: PD.EUR.0.5.430.210930.MICOM, o čemž tvrdili, že to je ten nejposlednější upgrade
Bohužel to tak bude... dnes jsem byl na třetí garančce a když jsem auto vyzvedával, tak mně bylo řečeno následující.petzl62 píše: ↑13 dub 2022, 21:51 Ta hláška je pro mechanika zabijáka podle mě stěžejní a místo toho, aby pokračoval v instalaci i přes onu hlášku, tak se na to vys... a je hotovo...
Mmch ta hláška se objevuje od cca druhého dílčího update (mám pocit, že v prosinci/lednu) pokaždé. Nevšímat si toho, pokračovat a nově staženou verzi instalovat.
petzl62 píše: ↑13 dub 2022, 21:36 Typ, rok auta a navigace?
Já ti můžu dát verzi ....
ad petzl62
Auto je I30 17 WG 1,4 T-GDI MT STYLE ULTIMATE, výroba únor 2018. Poslední upg. nainstaloval:
verse navigace: STD5L.EUR..HMC.220128.c22f9b6, mapy EUR.14.47.48.631.101.5, SW: PD.EUR.SOP.013.17.211027, FW: PD.EUR.0.5.430.210930.MICOM
Pro doplnění ještě další "novinka".Předchozí verse ukazovala na tabletu aktuální rychlost zhruba o 5 km vyšší, než tachometr.Ta poslední ukazuje na tabletu naopak rychlost zhruba o 5 km nižší, než tachometr. Tachometr zpravidla ukazuje nižší, než skutečnou rychlost (tak to bylo u všech mých předchozích aut) ,tak rozdíl k údaji navigace se zdál reálný. Současný, negativní rozdíl, se mi tedy jeví jako nesmyslný.
Včera som stiahol aktualizáciu cez NaviUpdater a nainštaloval. Bohužiaľ všetko ostalo bez zmeny, stále to ukazuje pomlčky "---" pri max. rýchlosti. Tak ja už neviem, dosť ma to štve. i30 MY2019 8"NavimadPav3L píše: ↑13 dub 2022, 16:34 Co se problému s pomlčkami místo rychlosti týká, měl jsem ho od té doby, kdy jsem v listopadu 2021 udělal aktualizaci přes Navigation Updater, psal jsem o tom https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 41#p611941
Teď v březnu jsem to zkusil stáhnout znovu. Při zvolení aktualizace to v autě sice hlásilo, že stejnou verzi software už mám nainstalovanou, ale dal jsem přesto nainstalovat a od té doby se mně pomlčky "---" neobjevily. Takže verze je to asi stejná, ale něco se tam změnilo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |