![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ak nezabudnem, dneska zmeriam Tucson HEV
Moderátor: Moderátoři
Nazdárek,pošlu fotku,spal jsem v Tucsíku s dcerou na festivalu v Milovicích a šlo to, měřím 175cm a mám 90 kg a v pohodě. Obrátil jsem opěrky zadních sedaček, co nejvíc jsem je vysunul,položil na ně desku,přisunul jsem přední sedačky, na ty jsem pověsil karimatky, aby nesjížděly dolů, vyndal jsem polštáře a deky a co doporučuji je pořádná matrace,karimatka je tenká a tlačí do do boku.
S Toyotou se dá jezdit i stylem brzda plyn za dobrou spotřebu. V práci máme Corollu tak vím jak s tím někdo jezdí a za kolik.Mexican píše: ↑16 čer 2022, 19:42 dnes som absolvoval s manzelkou testovaciu jazdu Tucsonom Hybrid, samozrejme v najvyssej vybave (co je naprd). Takze alcantara sedacky, Vsetko vymazlene (bolo to N line). V mojom oku a budgetu je max Smart, ktory sme si nasledne preliezli staticky na predajni (a bol to v interieri obrovsky rozdiel
-> na testovacej trati 25km okreskami a dialnicou spotreba 8,2. To ma teda zaskocilo dost, prislo mi to ze tu istu trasu som presiel s aurisom v kombiku za 4,5 par rokov dozadu (je to taka celkom pekna kombi trasa predajcov ktori sidlia pri brnenskom Globuse
....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |