Odstranění plastických log
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Odstranění plastických log
Ahoj, uvažuji o odstranění loga prodejce ze zadních dveří, nechtěl jsem to dělat u "čerstvého laku", bude to teď problém u ročního auta? Konkrétně logo Lenner Motors, drží jim to fest?
i30 Style Combi 1,5 T-GDI MH 2021
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
Re: Odstranění plastických log
Bych jim urazil pazoury už při přebírání
A dokud by to neodstranili, tak bych nepřevzal. Obecně platí, že čím tepleji, tím to jde dolů líp. Nějak extrémně tyhle "ozdoby" nedrží.
A dokud by to neodstranili, tak bych nepřevzal. Obecně platí, že čím tepleji, tím to jde dolů líp. Nějak extrémně tyhle "ozdoby" nedrží.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Odriznout pevnou niti, vlascem
lepidlo sundat nejakym redidlem, benzínem
Hotovo
lepidlo sundat nejakym redidlem, benzínem
Hotovo
I30 1.5DPI kombi Comfort 16" 2021
Ok, zkusím fén a benzínový čistič... Auto jezdí z garáže do garáže, takže vypálení od slunce by snad ještě nemělo být vidět.
.. Nebo jak píše rybak.
Díky.
.. Nebo jak píše rybak.
Díky.
i30 Style Combi 1,5 T-GDI MH 2021
Když jsem v mládí tunil nexii, stačilo vzít fén na vlasy. Pozor, horkovzdušnou pistoli ne !!!
Já jsem zrovna Lenner logo sundával a nebyl to žádný problém. Opatrně sloupnout normálně "za studena" a pak zbytky lepidla technickým benzínem. Já jsem pak ještě auto umyl ph neutrálním šampónem, protože jsem nechtěl, aby tam zůstaly nějaký zbytky toho benzínu.
i30 Kombi PDe, 1.4 T-GDI 140, Style go!, Champion blue (2018)
Já jsem HC CB jasně upozornil ať tam nic nelepí, na karoserii nic nedali, ale na zadní okno si samolepku neodpustili.
Horkovzdušná pistole je naprosto ok, jen si člověk musí rukou hlídat teplotu.
Horkovzdušná pistole je naprosto ok, jen si člověk musí rukou hlídat teplotu.
Norbík - Fastback N-Line - 1,5 T-GDi, MT, Polar white
www.instagram.com/fastback_norbik
www.instagram.com/fastback_norbik
Já odstraňoval Hyundai loga tak, že jsem to prostříkal WD40, pak zubní nití podříznul a zbytky lepidla taky s WD40 odstranil. Šlo to víc než dobře. Nakonec ještě jsem očišťoval APC čističem, abych odstranil zbytky rozpouštědel WD40ky.
i30 hatchback 2019 1.0 T-GDi Style
Tucson 2019 1.6 T-GDi Style
Tucson 2019 1.6 T-GDi Style
na silikonový lepidla a oboustranné pásky doporučuju isopropyl alkohol kápnout okolo, vteřinu počkat a pak pomalu odchlipovat, jak se ten isoprop dostává dál dál tak to hezky odlepuje
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Fen na vlasy a je to vcajku. Pozor, ne horkovzdusnou pistoli.
Možná pro někoho na inspiraci - úprava za 0,- Kč Původní logo přelepeno doprostřed (s mírným roztažením), zachováno původní lepidlo. Vše bez použítí jakýchkoliv nástrojů...
- Přílohy
-
- loga.jpg (248.23 KiB) Zobrazeno 1001 x
i30 1.5 DPi kombi Comfort
Bez napisu to je hezci
roztažený nápis se mi líbí .. za mě ideál by byl bez horního kulatého loga
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
To oválné logo se mi také moc nelíbí ale nevím, čím bych zakryl ty dvě díry, přes které je připevněné. Jedině těmi písmeny ale to by zase moc nevycházely jejich rozteče.A bez nápisu jsem to taky samozřejmě taky zkoušel - ale pro mne to bylo už moc prázdné. A jelikož to až zase tolik nedrží, tak to není problém v budoucnu ještě upravit.
i30 1.5 DPi kombi Comfort
Kupoval jsem ve Zlíně a taky nalepili na zadní okno. Cim to dolu? Mám to okno tonovany z výroby a bojím se, abych nepoškodil tonovaci folii
Hyundai i30 Fastback N-Line 1.5 T-GDI 2024-
Hyundai i20 Family+ Club 1.25i 2019-2024
Hyundai i20 Family+ Club 1.25i 2019-2024