Tak moja prva aktualizacia MMS za mnou. V kutiku duse som dufal, ze pocas aktualizacie by mohlo ist aspon radio, ale ako uz skalni vedia, auto bolo celu dobu potichu. Co ma naopak prekvapilo, ze po skonceni uz nebol treba ziaden restart ani nic, system hned nabehol a zacal hrat a ukazovat.
Mam teda i30, ale tiez Gen5W MMS ako v Tucsone. Rovnako ako Pedrovi mi to v mojom MHEV ponuklo aktualizaciu aktualizaciu po vypnuti motora a aj ked som zvolil aktualizaciu normalnu (vedel som, ze budem mat dlhsiu cestu, pocas ktorej sa to stihne aktualizovat), tak mi to celu dobu na displayi ukazovalo, ze by pokracovala aj po vypnuti vozidla. Vzhladom na spominanu dlhsiu cestu som to ale neskusal, to prenecham niekomu inemu.
- Hyu_Update.jpg (67.4 KiB) Zobrazeno 702 x
No a AA sa tiez dockal ocakavaneho updatu. Ako som spominal, nepotrebujem nutne, aby bola mapa roztiahnuta na cely display, ale prazdna tretina displayu, na ktorej svieti len "Android Auto", pripadne v lepsom pripade
aspon hodiny ma vyslovene iritovala. Cez AA ale pouzivam v 99% casu len navigaciu a hudbu, takze sucasne zobrazenie je za mna bez vyhrad. Kablik mam prilis kratky na akukolvek fotku, takze za mna takto
- New_Android_Auto.png (159.31 KiB) Zobrazeno 702 x