Pochval te sa kolko Hyunda-iov vam parkuje pred domom?!
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
doma je to beznadejny, sama VW grouppe, do posledniho auta! skodovky, VW, audi,.. jedina vyjimka je jedno stary sedmickovy bawco a moje coupe..
na koleji, kde je asi 2500 lidi po 6ti blocich, parkoviste praskaj ve svech a aut je tady vic nez na kdejakym sidlisti, jsou jen DVE hyundaie! moje coupe, a obcas tu bejva jeden spoluzak s cernym coupe stejny generace... driv tu jeste bejvalo cerveny scoupe (kdo to mohl byt? ) jinak za cely tri roky ani jeden jinej dalsi hyundai a to porad koukam po autech!
snad jednu dobu tady stal stribrnej accent novejsi ale toho uz jsem dlouho nevidel.. prevazuje tady evropa, hondy, mitsubishi, nic.. jen obcas naka mazda.. zajimavy, pritom by clovek rekl ze mladej kluk/holka, student, by si spis koupil takovy auto, ale ne-e to tady nefrci..
na koleji, kde je asi 2500 lidi po 6ti blocich, parkoviste praskaj ve svech a aut je tady vic nez na kdejakym sidlisti, jsou jen DVE hyundaie! moje coupe, a obcas tu bejva jeden spoluzak s cernym coupe stejny generace... driv tu jeste bejvalo cerveny scoupe (kdo to mohl byt? ) jinak za cely tri roky ani jeden jinej dalsi hyundai a to porad koukam po autech!
snad jednu dobu tady stal stribrnej accent novejsi ale toho uz jsem dlouho nevidel.. prevazuje tady evropa, hondy, mitsubishi, nic.. jen obcas naka mazda.. zajimavy, pritom by clovek rekl ze mladej kluk/holka, student, by si spis koupil takovy auto, ale ne-e to tady nefrci..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
hh pisal si ze si nevedel do ktorej nasadnut ja som cakal priatelku na jednom parkovisku a asi 15 odomna stala taka ista lantra tiez červena no vyzerala rovnako iba značku mala inu.. a ona do nej skoro nasadla, keby som na nu nezakrical..heh tazeTopek2 píše:skoro jsem nevěděl do které nasednout
inac unas pred blokom stoji moja lantra, mamin getz, ked pride striko tak santa fe, dalej tu ma sused novu lantru, neake 2 akcenty
H Getz 1.4
Tak k nam pribudol tento tyzden H. Atos....
Mno este som nezistil kto ej stastny majitel
Suma sumarum: 2x Accent, Elantra, Tuscon, Atos....
Mno este som nezistil kto ej stastny majitel
Suma sumarum: 2x Accent, Elantra, Tuscon, Atos....
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.