![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Vyzera ze iba 7600 Kc ale hmm to je bez DPH na dalsie strane je este s DPH. Takze ujko celkom trafil svoj odhad...
No nic na dalsi rok najskor Zdice alebo skusim Zebrak.
Akurat nikde neviem najst tych 50 x 5G Alu zavazia na diskoch
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Za tu cenu jsem donedávna měl 2 sady předních stěračů.
Popravde na to vsechno co se delalo cena zase uplne mimo neni. Jedine, co je otazka, co vlastne delali je prohlidka karoserie a osetreni laku karoserie dohromady 1 hodina prace - Je na kastli vubec videt, ze se neco delalo?Jovzin píše: ↑12 říj 2022, 12:21 cena.jpgTak jo je to za nami a ehm , Vyzera ze toho spravili dost ale ta cena![]()
Vyzera ze iba 7600 Kc ale hmm to je bez DPH na dalsie strane je este s DPH. Takze ujko celkom trafil svoj odhad...
No nic na dalsi rok najskor Zdice alebo skusim Zebrak.
Akurat nikde neviem najst tych 50 x 5G Alu zavazia na diskochSom cakal ze kvoli tolkemu hliniku na disku ani neuvidim ako vyzeral povodne a ono nikde
![]()
No tie zavazia dufam ze preklep a malo tam byt 5. Sa mi tiez nechce verit ze 2 roky a uz by to bolo take zle? Plus na jaro v dubnu sme robili geometriu v Zdiciach. Navrhovali nam ci aj geometriu ale manzelka im povedala ze sa robila na jare tak sa tvarili ze ok to by asi bolo zbytocne v priebehu 6 mesiacov robit 2x geometriu.Odjinud píše: ↑12 říj 2022, 17:18 Baterku jsem měnil už taky, cca po 1,5 roce. Taky jsem se divil. Ale výměna je lehká a hlavně se to nemusí znova kódovat, jako třeba Ford (kde to nejsem za boha schopen udělat).
Ad ty závaží - 50ks, to Ti to pěkně šmajdalo, asi
Jinak se dávají na vnitřní stranu disku, takže nejsou vidět. Asi s tím počítají, že je nemůžeš jen tak spočítat![]()
Myslel jsem kupu závaží, vodu do ostřikovačů, speciální mazivo, poplatek za likvidaci oleje, ...
Dezinfekci klimy provádím každý rok, výměnu kabinového filtru po ujetí 15 000 km.Odjinud píše: ↑12 říj 2022, 17:30 Na druhou stranu zvažuju volitelnou kontrolu a seřízení geometrie za nějakých 1050 Kč (bez DPH), test brzd na válcích za 270 Kč (bez DPH) a čištění klimy ozónem za 320 (bez DPH). Loni jsem to nedělal, teď má auto 20 kkm, takže bych to každou druhou prohlídku nechal udělat. Nebo myslíte, že je to zbytečnost?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |