Končím s Hyundai.. našel jsem si novou lásku ;)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že to byla sranda
Někdo tu psal, že to tu upadá, tak sem to chtěl malinko oživit.. snad se mi to povedlo a tento malý vtípek mi odpustíte
Jako je to kára pánové.. 180kW, přeplňovanej dvoulitr, pohon všech kol, neskutečný zrychlení a co mě dostalo.. akceleruje i při 240ti na dálnici.. a to už je pecka
Jinak nalítáno má myslim 150, rok 2000, ale nejsem si jistej a stálo 300t.. Prodávající má ještě WRX STi za 400, tak kdyby měl někdo zájem
No a tady je skutečnej hrdej a šťastnej majitel
A tady ještě pár fotek, toho pokladu
Mnoo... já svoje Coupe miluju, je to moje láska, kdyby ne, tak neinvestuju takový peníze do jejího oživení, ale...... řeknu vám.. a říkám to tu furt, Coupe prostě nejede jak vypadá.. no a tohle Subaru taky ne.. to totiž jede podstatně líp.. je to pecka..
Jinak pán je taky ještě Hyundaiák, má Getze, a říkal, že jestli to klapne, přijede na náš sraz.. ale jen Subárkem, snad to nebude vadit
Musíme to otestovat na tý dráze, už se těšim..
No a abych vás úplně uklidnil, že nedezertuju, tak já teď dráždim tyhle koně
Ale náhodou, Lantřička.. 1.8gt jede taky slušně.. ale přeci jen, to moje Coupe..
Už aby bylo doma
Někdo tu psal, že to tu upadá, tak sem to chtěl malinko oživit.. snad se mi to povedlo a tento malý vtípek mi odpustíte
Jako je to kára pánové.. 180kW, přeplňovanej dvoulitr, pohon všech kol, neskutečný zrychlení a co mě dostalo.. akceleruje i při 240ti na dálnici.. a to už je pecka
Jinak nalítáno má myslim 150, rok 2000, ale nejsem si jistej a stálo 300t.. Prodávající má ještě WRX STi za 400, tak kdyby měl někdo zájem
No a tady je skutečnej hrdej a šťastnej majitel
A tady ještě pár fotek, toho pokladu
Mnoo... já svoje Coupe miluju, je to moje láska, kdyby ne, tak neinvestuju takový peníze do jejího oživení, ale...... řeknu vám.. a říkám to tu furt, Coupe prostě nejede jak vypadá.. no a tohle Subaru taky ne.. to totiž jede podstatně líp.. je to pecka..
Jinak pán je taky ještě Hyundaiák, má Getze, a říkal, že jestli to klapne, přijede na náš sraz.. ale jen Subárkem, snad to nebude vadit
Musíme to otestovat na tý dráze, už se těšim..
No a abych vás úplně uklidnil, že nedezertuju, tak já teď dráždim tyhle koně
Ale náhodou, Lantřička.. 1.8gt jede taky slušně.. ale přeci jen, to moje Coupe..
Už aby bylo doma
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
MartasZi, ty hňupe jeden , je pravda, že si mě dost nadmýchnul když jsem to četl, já tomu i věřil, protože vím jaký si to blázen a že by si do toho třeba i šel..... ....neboj kdybych ne to měl je doma
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Bohůžel je tu na tuto větu jen SOUHLAS!! těžko se končí se Subaru ale kdo ví jsou na něj například drahé díly a až se bude muset dělat repase turba tak to bude taky hodně peněz...Yurii píše:Myslim ze asi ne...
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
- Sensei Jirka
- **
Subaru se mi nepaci...radsi EVO. Momentalne zivim auto se spotrebou EVI VIII, Sonatu:D
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT