![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Nechápu, kam na tyhle 3,14čaté nápady lidi chodí
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Pro vysvětlení: kruhový objezd u Globusu v Olmiku, v cca 90% případů nějaký zmrd zastaví a pouští
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No chlape nazdarRichard555 píše: ↑06 led 2023, 15:49 Možná jste si všimli, že už moc aktivní na foru nejsem. Protože většinou jezdíme s manželkou ve dvou max se psem nebo kocourem, přenechal jsem IX55 synovi, má 2 děti a větší auto využije daleko lépe než my.
Já si pořídil Mazdu CX3 2,0 benzín a jsem maximálně spokojen, dalo by se říci, že se těším na to až s ní někam pojedurelativně lehké auto (cca 1200kg) má 2,0 4-válec atmosféru, krásně jde za plynem (okamžitá reakce) sice jen 120 koní ale krouťák 210 Nm s autem pěkně cvičí. To bylo důvodem proč jsem do něj šel i když dnes je to už fakt dinosaurus.... ale hezky se s ním jezdí
A Hlavně jsem s ní najel něco přes 3000 km se spotřebou pod 6 litů na 100 a to fakt na spotřebu nejezdím
ten lineární nárust výkonu je silně návykový a hezký zvuk vytočeného motoru potěší ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |