To by Tě už po té době a stávajících zkušenostech nemělo ani trochu překvapit
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
To by Tě už po té době a stávajících zkušenostech nemělo ani trochu překvapit
Já si myslím, že kandidát by měl primárně argumentovat tím, proč ho lidi maj volit. Pokud tohle nedělá a jenom se omezí na to, že říká, proč lidi nemaj volit toho druhého, tak automaticky prohrál.Vysous píše: ↑20 led 2023, 16:08 Ohlédnu-li od jakékoliv minulosti obou kandidátů, to vážně voličům AB nevadí, jak neustále lže, útočí na ostatní a z jakékoliv nekomfortní pozice vycouvá? Vy byste třeba šli s takovým člověkem na pivo? Prezident je převážně reprezentativní funkce, a já takový lidský charakter na tom místě nechci.
Proč si myslíš, že je Petr Pavel kandidátem Petra Fialy?Pjotr1 píše: ↑20 led 2023, 10:23 já taky nechci za prezidenta ani jednoho z obou "rozvědčíků", ale co se týká té totality tak se na to lze dívat i obráceně : pan Fiala má vládu + sněmovnu + senát. A pokud ještě získá (a nikdo mi netvrďte že generál není sympatizant vlády) prezidenta tak je to z mého pohledu totalita jak vyšitá.
A taky je mi divné že se všechny "demokratické" strany bojí AB jak čert kříže. Předpokládal jsem že když ho odstaví z vlády (i když získal nejvíce hlasů) tak už do něj přestanou kopat, ale oni ne. A tomu nerozumím. V tom musí být něco víc, prostě se ho bojí. A zase mi netvrďte že to vládní strany dělají pro dobro lidí, tak naivní snad nikdo není.
Si to najděte sami co se již o panu generálovi objevilo a co opravoval ze svých původních informací. A třeba jak tvrdil že jej volila nadpoloviční většina národa. Snad alespoň trochu umíte s internetem. Zase taková sláva s pravdomluvností a spojováním národa jak se o něm šíří to není.Mr. HYUNDAI píše: ↑20 led 2023, 21:18To by Tě už po té době a stávajících zkušenostech nemělo ani trochu překvapit.
Tolik sebereflexe jsem nečekal
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |