Kdo začal s argumenty o jediných demokratech v tomto státě a kdy? Kdo a kdy začal s argumenty o tom že jsme ve válce? Kdo hned měl jasné argumenty jak to je s raketami, co Ukrajincům uletěly do Polska? Kdo hned měl jasné argumenty o tom že všichni ti co demonstrovali proti vysokým cenám jsou proruské živly? No já to vím, ale mnozí asi ne...milosh píše: ↑27 led 2023, 18:34 To ze e-mail je "socialni sit" je mysleno s nadsazkou, pro mnoho duchodcu to je jediny misto, jak komunikuji "se svetem" a kdyz jim prijde od znameho informace, byt nepravdiva, tak ji logicky budou verit vic, nez kdyby to poslal nekdo neznamy. A diky tomu se risi ty bludy. Nerikam, ze to tak funguje u kazdeho, ale staci se podivat na "smejdy", proc cili hlavne na duchodce, protoze jsou snadno manipulovatelni.
K tomu odsuzovani lidi, pokud mi nekdo da argumenty, pak nemam problem s nim diskutovat. Hodne lidi si ale precte jen titulek na "podivnem" webu a uz vypravi co se bude s nasi zemi dit a preposilaji to dal, pak vznikaji dezinformace.
A at je to k volbam, AB rika jak by chtel sjednodit rozhadanou republiku, ale kdo s tim zacal, s billboardy s nepravdami?
A také co tak čtu tak vidím nadávky hlavně od lidí co si myslí že stojí na té správné straně, na straně souhlasu s tím jak to naše vláda vede. Začalo to těmi hloupými geronty, koblihami, lidmi co mají místo mozku marmeládu již v dobách, kdy byli samozvaní demokraté s DEMO5 ještě v opozici.
Nějak se mi to místo opravy dalo jako nový příspěvek...